Ești imun la invidie?

Iisus ne-a învățat că Duhul Sfânt dă viață, îm schimb, trupul putrezește și nu există niciun profit din aceasta. Dumnezeu nu vrea să-ți dea puțină viață, El vrea să-ți dea veșnicia. Dumnezeu nu vrea ca tu să implori pentru mici binecuvântări, El vrea să fii binecuvântarea însăși. Dumnezeu vrea să-ți dea Duhul Sfânt, cea mai mare bogăție pe care o pot obține ființele umane, dar pentru asta trebuie să-ți dorești mai mult decât El și mai mult decât orice altceva.

Sunt oameni care suferă de invidie. Poate că oamenii din jurul tău sunt invidioși pe tine, dar se poate întâmpla și invers: poți fi invidios pe alți oameni. Invidia este un simptom că trăiești în carne și demonstrează că viața ta nu este în mâinile lui Dumnezeu. Cartea lui Iacov, capitolul 3, versetele 14-16, explică clar subiectul: acolo unde este invidie, există și prezența răului.

Pe de altă parte, când ai Duhul Sfânt, ești imun la invidie, ochii răi, vrăjitorie, farmece, magie și toate lucrurile iadului. Cu siguranță vei avea lupte acasă, la serviciu și în familie, oricum, va fi pace în tine, pentru că veșnicia locuiește în tine. Acolo unde este Dumnezeu, există Credință, inteligență și liniște.

Împărăția Cerurilor este spirituală și doar cei care au Duhul Sfânt pot intra în paradis. Pentru ca asta să se întâmple, trebuie să abandonezi voința ta pentru a face voința lui Dumnezeu. Iisus a spus că nu va lăsa niciodată omul singur și, din această cauză, a dat Duhul Sfânt omenirii. Numai El te poate proteja de invidie și te poate salva de pericolele lumii.

Mulți oameni pierd companii, afaceri, locuri de muncă, relații și bunuri materiale din cauza invidiei. Ce altceva speri să pierzi pentru a înțelege că ai nevoie de Duhul Sfânt? Căutați-L și predați-vă viața Domnului Iisus. El este fântâna care țâșnește mereu și va fi cu tine toată viața.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *