Cum să învingi ziua rea?

Toată lumea trece prin momente în care este intens bombardată de probleme. Se numește ziua rea.

Această „zi rea” nu durează literalmente o zi. Ar putea fi o săptămână, o lună, un an. Este o perioadă în care cei răi investesc foarte mult pentru a te doborî.

De exemplu:

-Oamenii care au fost aliați se întorc împotriva ta;
-domină nedreptatea;
-te vezi abandonat;
-nimeni nu pare să te înțeleagă;
-ești atacat de gânduri rele, îndoieli, frică.

Cu toate acestea:

Ziua rea nu va dura pentru totdeauna. „Această perioadă de testare este permisă de Dumnezeu. El nu ne permite să trecem prin ceea ce nu putem depăși. După aceea, vor veni victoriile”, explică episcopul Jadson Santos.

Tot în acest moment descoperi puterea și credința pe care le ai. Dumnezeu te susține, devii mai sensibil la Vocea Lui, nu lipseste curajul, increderea.

„Fără rugăciune, fără comuniune cu Dumnezeu, fără sprijinul Cuvântului, nu poți rezista atacurilor. Eroii credinței au avut și ei zile rele, dar au scos putere din slăbiciune. Cine are Duhul Sfânt reușește să treacă prin ziua rea, să învingă și să rămână ferm”, spune el.

”De aceea, luaţi toată armătura lui Dumnezeu, ca să vă puteţi împotrivi în ziua cea rea şi să rămâneţi în picioare după ce veţi fi biruit totul.”
Efeseni 6:13

Află mai multe:

Participați la slujbele ”Prosperitate cu Dumnezeu” pe care au loc lunea la Catedrala Credinței sau la un Locaș al Duhului Sfânt mai aproape de dvs.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *