Cea mai mare înfrângere a lui Mike Tyson (și ce poți învăța că să nu fi învins)

Lupta nu este o opțiune. Nu există nicio alternativă pentru a scăpa de bătălii. Când ne-am născut, am intrat într-un război. Deci, dacă vrei să învingi în viață, trebuie să devii un luptător. Ai observat vreodată comportamentul unui luptător profesionist? Ce diferențiază un concurent bun de adversarii săi?

„Încep cu disciplina. El trebuie să fie disciplinat în alimentație, pentru că depinde de corp pentru a înfrunta adversarii. Este și stăpânire de sine. Primul dușman pe care trebuie să-l biruiască este el însuși. El trebuie să depășească plăcerile, poftele, dorințele, astfel încât să poată fi disciplinat ”, a observat episcopul Renato Cardoso, în cadrul emisiunii „Inteligență și credință ”

Luptele din fiecare zi

Apoi, Episcopul a adăugat că acest lucru este valabil și în viață. Cine vrea să învingă în viață, trebuie să se învingă pe sine însuși.

Regele Solomon a îndrumat odată: ”Cel încet la mânie este mai bun decât cel tare, și cel ce își stăpânește duhul, decât cel ce ia o cetate.” Proverbe 16:32

Cu alte cuvinte, trebuie să știm cum să ne stăpânim impulsurile. Căci voințele noastre sunt uneori împotriva noastră. Dumnezeu i-a spus lui Cain că dorința lui ar trebui stăpânită (Geneza 4: 7). Cu toate acestea, lumea învață contrariul: urmează-ți inima, împlinește-ți dorințele, fii oricine vrei să fii.

De aceea, persoane recunoscute din lumea afacerilor, sportului, muzicii și din alte domenii și-au impulsionat cariera. Chiar dacă au fost disciplinați cu privire la ceea ce făceau, în viața lor personală nu au adoptat aceeași disciplină. Episcopul Renato a reamintit exemplul fostului boxer Mike Tyson, care a fost arestat.

Ce să fac?

De aceea, să știi să aplici disciplina în toate domeniile vieții tale, începând cu relația ta cu Dumnezeu. Credința este cea care ghidează toate celelalte decizii pe care le iei în viața ta. Credința noastră determină tot ceea ce facem și suntem.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *