Doi bărbați creștini sunt arestați în Pakistan pentru că au predicat Evanghelia

Doi creștini au fost acuzați că au încălcat legile pakistaneze pentru că ar fi ofensat sentimentele musulmanilor și ar putea chiar să fie pedepsiți cu moartea dacă vor fi găsiți vinovați.

Haroon Ayub Masih și Salamat Mansha Masih predicau Evanghelia la Model Town Park când au fost abordați de musulmani. Potrivit unui raport al poliției, bărbații au vorbit despre divinitatea lui Iisus și despre profeții Săi, iar acest lucru a generat o discuție care i-a determinat să răspundă pentru acuzațiile împotriva Islamului.

Poliția locală i-a acuzat pe cei doi că au comis blasfemii în temeiul Codului penal pakistanez. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia pot fi executați.

Persecuţie

Din păcate, acest tip de eveniment nu este neobișnuit în lume. Dimpotrivă, în mod constant, astfel de știri sunt publicate acolo unde creștinii sunt persecutați, pur și simplu pentru că sunt creștini.

Potrivit organizației Open Doors, pe Lista Persecuției Mondiale din 2021, Pakistanul este a patra țară care îi persecută cel mai mult pe creștinii din lume.

Acesta este încă un semn care indică sfârșitul timpurilor, unde creștinii vor fi persecutați pentru că mărturisesc credința în Domnul Iisus.

”Și veți fi urâți de toți din cauza numelui Meu, dar cel ce îndură până la sfârșit, acela va fi salvat.” Matei 10:22

În Biblia Fidelă Comentată, pentru a sărbători cea de-a 40-a aniversare a Locașul Duhului Sfânt, episcopul Edir Macedo subliniază că „am văzut masacrul multor creștini din diferite țări din întreaga lume din cauza credinței lor” și că acest lucru se întâmplă, pentru că „trăim ultimele zile”.

Potrivit episcopului, este de așteptat ca această persecuție să crească și mai mult. „Tendința este ca presiunea iadului să crească și mai mult împotriva copiilor lui Dumnezeu. Cu toate acestea, oricine își păstrează credința până la capăt va fi răsplătit cu viața veșnică”, a adăugat el.

Slujba Alerta Mântuirii

Pentru a ne pregăti pentru acest moment, este esențial ca ființa umană să investească în viața sa spirituală și în mântuirea sa. Din acest motiv, în fiecare miercuri, la Locașul Duhului Sfânt, are loc slujba Alerta Mântuirii.

O ocazie pentru cei care doresc să-și întărească relația cu Cel Preaînalt, să-și dezvolte credința și, mai presus de toate, să-și păzească mântuirea. Întâlnirile au loc în toate Locașurile Duhului Sfânt din România.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *