Cel mai bun sfat pentru a avea succes în viața financiară

Ființa umană este capabilă să se supună ordinelor șefului său, să respecte cu strictețe instrucțiunile unei rețete medicale și chiar să creadă cuvintele negative spuse de o rudă, de exemplu. Dar aceeași persoană poate avea dificultăți extreme în a crede în Cuvântul lui Dumnezeu și a asculta îndrumarea Lui. Chiar dacă El este perfect și bun.

Tot ceea ce a creat Domnul Îl ascultă. Animalele, elementele naturii și chiar lucrurile nerezonabile, precum atunci când peștele, care l-a înghițit pe Iona l-a scuipat pe pământ (vezi Iona 1 și Iona 2); sau când Iisus și ucenicii erau pe barcă, a venit o furtună și a calmat-o (citește Luca 8: 22-25). Singura creatură care încă insistă să nu-L asculte este omul.

Și acesta este principalul motiv pentru care încă nu ai primit prosperitatea pe care o cauți. „Viața ta nu se va schimba pentru că ai o Biblie, nu este o amuletă. Este busola ta, Cuvântul care te ghidează și te conduce. Povestea ta se va schimba numai dacă vei începe să o asculți. La urma urmei, puterea ta umană se termină, dar Dumnezeu este nelimitat ”, explică episcopul Leandro Zangarini.

Excludeți persoanele toxice

De asemenea, este inutil să cunoști lucrurile minunate pe care Dumnezeu vrea să le facă în căile tale, dacă nu încetezi să te bazezi pe sfaturile oamenilor. Înțelege: nu toată lumea speră succesul tău.

„Dumnezeu nu spune niciodată un cuvânt negativ sau că nu ești capabil și totuși mulți încă mai au dificultăți în a-L auzi. Dar îi aud ușor pe cei care îi pun jos. Sunt contaminate de cuvintele înfrângerii, ale fricii. Oamenii toxici fac asta, pentru că nu au învins și nu vor ca tu să învingi. Nu trebuie să îi asculți ”, avertizează Episcopul.

Mai mult, ascultarea are un efect atât de puternic, încât Cel Prea Înalt a exclamat în Cuvântul Său:

”O, dacă poporul meu Mi-ar fi dat ascultare și Israel ar fi umblat în căile Mele!
Îndată aș fi supus pe dușmanii lor și mi-aș fi întors mâna împotriva potrivnicilor lor.
Cei ce îl urăsc pe DOMNUL i s-ar fi supus, iar timpul lor ar fi dăinuit pentru totdeauna.
El i-ar fi hrănit de asemenea cu grăsimea grâului, și te-aș fi săturat cu miere din stâncă.” Psalmii 81:13-16

El învinge adversarii tăi, problemele, bolile spirituale, complexele de inferioritate. Amintește-te: El nu îţi va da niciodată direcția greșită și nici nu te va face să suferi.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *