Ești un creștin călduț?

Miercurea, episcopul Edir Macedo a făcut slujba „Alerta Mântuirii”, în Templul lui Solomon. În timpul întâlnirii, Episcopul a vorbit despre creștinul fierbinte, călduț și rece, așa cum se arată în Sfintele Scripturi.

”Știu faptele tale; că nu ești nici rece, nici fierbinte; aș dori să fi fost rece, sau fierbinte.
Astfel, pentru că ești căldicel și nu ești nici rece, nici fierbinte, te voi vărsa din gura mea.
Pentru că spui: Sunt bogat și îmbelșugat cu bunuri și nu am nevoie de nimic; și nu știi că ești nenorocit și mizerabil și sărac și orb și gol;” Apocalipsa 3:15-17

Episcopul a explicat că oamenii călduți și reci îi invidiază pe cei fierbinți, adică pe cei care au credință.

Din acest motiv, Episcopul a mai sfătuit ca adevăratul creștin să stea departe de oamenii care sunt călduți și reci în interiorul bisericii, pentru că „sunt contagioși”.

Cu toate acestea, pentru ca o persoană să poată identifica pe cei care sunt reci și călduți, trebuie să se bazeze pe ajutorul Duhului Celui Preaînalt.

„Dacă nu aveți Duhul Sfânt, nu veți putea rezista. Veți ajunge să muriți, spiritual vorbind ”, a spus Episcopul, care a dezvăluit și cum să identificați o persoană cu adevărat fierbinte.

Potrivit acestuia, atunci când o persoană fierbinte vorbește, „trece duhul” și „Duhul din el îi convinge” pe cei cu care vorbește.

În plus, Episcopul a repetat, de asemenea, că „cei fierbinți vor să dea ceea ce au, pentru că sunt o sursă de apă vie”.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *