Cel mai mare mister al umanității: Există viață după moarte?

Există viață după moarte? Aceasta este una dintre cele mai interesante întrebări și una care implică cel mai mare mister pentru întreaga umanitate. În toate culturile, religiile, țările, această întrebare apare ocazional și deranjează ființa umană la un moment dat în viață.

În acest fel, oamenii au în sine sentimentul că viața nu se termină aici. De fapt, această idee a fost plasată în noi de către Dumnezeu însuși. Uite:

”Orice lucru El îl face frumos la vremea lui. A pus în inima lor chiar şi gândul veşniciei” Eclesiastul 3:11

Și de ce a făcut asta?

„El vrea ca omul să pună la îndoială, să întrebe, să caute și să înțeleagă că există ceva mai mult dincolo de această viață. Dumnezeu a pus veșnicia în noi, sufletul nu moare. Deci, în viață vei decide unde vei petrece veșnicia. Dacă vei alege să accepți ceea ce a pregătit Dumnezeu sau dacă o să-l respingi”, a răspuns episcopul Renato Cardoso la o slujbă la Templul lui Solomon.

Prețul mântuirii

Oricine vrea să petreacă veșnicia cu Cel Preaînalt trebuie să înțeleagă că fiecare are o înclinație care îi îndepărtează de El: păcatul. În codul de lege al lui Dumnezeu, toți suntem vinovați, nimeni nu poate spune că este perfect. Prin urmare, toți avem nevoie de iertare sau de pedeapsă.

„Mântuirea nu este automată. Pentru a avea veșnicie cu Dumnezeu, este necesar să recunoști că ești pierdut, să te pocăiești de greșelile tale și să începi să trăiești în noutatea vieții, în ascultarea de Cuvânt. Nu înseamnă a fi perfect, ci a lua decizia de a-L pune pe Dumnezeu mai presus de toți ceilalți. Eternitatea se rezumă la asta: dacă nu acceptăm iertarea, avem doar pedeapsa pentru respingerea acelei iertări”, a reflectat episcopul.

Așadar, dacă îți prețuiești sufletul sau vrei să afli mai multe despre el și despre eternitate, participă miercuri la 19:00 la „Noaptea Sufletului”.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *