Odată mântuit, mântuit pentru totdeauna?

Episcopul Júlio Freitas a explicat despre ceva ce se spune des în jur, dar care nu se potrivește cu Cuvântul lui Dumnezeu.

Pe baza versetului de mai jos, el a subliniat că a afirma că o persoană „odată mântuită este mântuită pentru totdeauna” este complet antibiblic. Vezi ce spune Biblia:
”Dar consider drept, cât timp sunt în acest tabernacol, să vă stârnesc prin aducerea aminte, Știind că în curând trebuie să pun deoparte acest tabernacol al meu, așa cum mi-a arătat Domnul nostru Isus Cristos.” 2 Petru 1:13-14

În acest fel, mântuirea dată de Domnul Iisus trebuie menținută zi de zi. Așa cum a orientat Episcopul: „Cu alte cuvinte, ceea ce înseamnă acest verset este: Știind că am fost mântuit ieri, dacă aș fi murit, m-aș fi dus la Tatăl. Dar eu sunt mântuit astăzi numai dacă sunt în credință și în dreptate. Și mâine voi fi mântuit doar dacă voi rămâne în comuniune cu Domnul Meu”, a spus el.

Cum să stai în siguranță?

De aceea, atâta timp cât o persoană se află în această lume, ea trebuie să rămână neprihănită și să asculte de Cuvântul lui Dumnezeu pentru a-și păstra mântuirea. În practică, aceasta înseamnă a păstra credința și a nu te lăsa dus de emoții și înclinații greșite.

În plus, este imperativ să continui să fii smerit, pentru a fi mereu atent la învățături și îndrumări, indiferent de timpul bisericii sau al convertirii.

„De aceea, primiți îndemnul și primiți ceea ce se spune, se dezvăluie și se cere credinței voastre”, a învățat Episcopul.

Cu toate acestea, făcând acest lucru vei evita căderea în ispitele și capcanele diavolului. Păstrându-ți credința și mântuirea asigurate în Dumnezeu.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *