Centrul de Ajutor din Nigeria

Membrii Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru cuceriri în timpul unei slujbe de credinţă

Centrul de Ajutor din Nigeria a devenit pentru membrii foarte important, ducându-i într-o călătorie alături de Prezenţa lui Dumnezeu. În această credinţă, mai multe persoane au participat la Noaptea de Veghe ce a fost realizată de Revelion şi asta pentru a intra în noul an în Prezenţa lui Dumnezeu. Conştienţi de nevoia de Duhul Sfânt, cu toţii au căutat Puterea lui Dumnezeu pentru ca în anul ce începe să se poată bucura de o viaţă completă.

Mulţumită credinţei, pe care poporul a învăţat să şi-o exercite de-a lungul anului, Puterea lui Dumnezeu s-a putut manifesta.

Aşa a fost şi cu Sunday Henry în vârstă de 40 de ani. „Înainte de a ajunge la CdAS, viaţa mea era plină de suferinţă. Chiar şi să mănânc îmi era greu. Nu aveam servici şi nici bani. Locuiam într-o cămeruţă sărăcăcioasă de unde plecam zilnic către aeroportul local în căutarea a ceva de lucru ca să mai câştig şi eu nişte bani.

Odată, mergând pe stradă, am primit de la un preot de la CdAS un fluturaş pe care scria: „Încetează să mai suferi”. Atunci am întrezărit: „Suferinţa mea îşi va găsi sfârşitul”.

Potrivit spuselor lui Henry, în ziua în care el a venit pentru prima dată la biserică, părintele i-a spus că trebuie să participe la o serie de rugăciuni şi să-L caute pe Dumnezeu. „Doar aşa Îmi va schimba viaţa m-am gândit. Aşa deci, am îneput să particip la slujbe şi Dumnezeu a început să transforme viaţa mea. În acel an a fost o serie de rugăciuni în care eu mi-am scris acatistul pe o hârtie. La scurt timp, Dumnezeu m-a binecuvântat cu un loc de muncă. Aveam chiar şi o maşină la dispoziţie” – ne-a relatat el.

Henry afirmă că în ciuda locului bun de muncă pe care îl primise, a luat o decizie de credinţă şi a demisionat. „Am reuşit astfel să-mi deschid propia mea afacere. Însă, eu vroiam mai mult şi aşa că, am început să mă rog la Dumnezeu pentru o căsnicie fericită şi pentru o casă spaţioasă care să fie a mea. Astăzi viaţa mea este binecuvântată. Dumnezeu nu doar că a răspuns rugăciunilor mele ci mi-a şi oferit mult mai mult decât ceea ce îmi puteam imagina. Locuiesc într-o casă mare şi acum o construiesc pe a doua care va fi şi mai mare decât prima. Am o viaţă financiară prosperă şi o familie minunată” – a încheiat Henry.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *