Covid-19: Vaccinul se apropie

Alte două țări au început să testeze pe persoane vaccinul

Germania și Regatul Unit au anunțat deja începerea testării pe persoane a două vaccinuri diferite împotriva COVID-19. Acum sunt deja șapte vaccinuri în faza de testare clinică.

În Regatul Unit, testele umane au început pe 23 aprilie. La studiu participă aproximativ 1000 de voluntari, dintre care jumătate primesc noul medicament și jumătate dintre aceștia primesc un placebo.

Liderul cercetării este femeia de știință Sarah Gilbert. Potrivit acesteia, există o șansă de 80% de succes în acest tratament. Dacă rezultatele sunt bune, obiectivul este să punem la dispoziție un milion de doze până în septembrie.

În Germania, Guvernul a anunțat că testele vor începe în aprilie. Primele rezultate ar trebui să apară cel mult la începutul lunii iulie.

Celelalte vaccinuri

Alte țări testează și medicamente preventive împotriva coronavirusului Sars-CoV-2, care provoacă COVID-19 în persoane. China testează trei vaccinuri diferite.

Companiile din Statele Unite testează două vaccinuri diferite. Există, de asemenea, țări, precum Israel, care au anunțat începerea testării pentru anul 2020. Obiectivul este ca aceste medicamente să fie puse la dispoziție până, cel târziu în 2022.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *