Credinţa care funcţionează

Sacrificiul face persoanele să aibă discernământul de a şti care este credinţa care funcţionează şi care are efect

Credinţa religioasă care vă face să mergeţi la biserică, să vă rugaţi, să postiţi, este importană. dar ceea ce aduce cu adevărat rezultate este sacrificiul.

Putem fi oameni buni, calzi, dar dacă nu sacrificăm, vom fi ca ceilalţi. Cu toţii vrem mai mult de la Iisus…să avem o viaţă de calitate, însă acest lucru este posibil doar cu Iisus. Ca să avem o viaţă de calitate trebuie să ne oferim viaţa Lui.

Iisus vrea să vă schimbe complet viaţa. El vrea să vă facă o nouă făptură, însă asta depinde exclusiv de dvs. Dacă vă oferiţi Lui, veţi face un sacrificiu pentru că aşa veţi renunţa la voinţa dvs. şi veţi face voinţa Lui.

Cine îşi va păstra viaţa o va pierde; şi cine îşi va pierde viaţa pentru Mine o va câştiga. (Matei 10:39)

Cine cucereşte o viaţă stabilă d.p.d.v. economic, cu tot cu acest succes material, va pierde pentru că tot ceea ce cucerim în această lume, pierdem într-o anumită zi deoarece nimic nu ţine etern înafară de viaţa veşnică.

Aşa se întâmplă şi în căsnicie fiindcă, aceasta se menţine doar atâta timp cât există sacrificiu în cuplu. Începutul căsniciei este el însuşi un sacrificiu pentru că în ciuda petrecerii, în spatele acesteia este mult sacrificiu şi asta datorită faptului că fiecare dintre ei renunţă la viaţa lui pentru celălalt. Căsnicia începe şi continuă cu sacrificiu până la moarte.

„Cel ce va persevera în voinţa sa propie, va pierde, dar acela care va renunţa la voinţa lui pentru Iisus, va câştiga” – a declarat episcopul Macedo.

Într-adevăr, până astăzi Iisus este într-un continuu sacrificiu şi noi de asemenea trebuie să facem acelaşi lucru ca să ne menţinem căsnicia cu El.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *