Cuvântul lui Dumnezeu nu dă greş

Episcopul Macedo atrage atenţia urmăritorilor IURD TV asupra importanţei împlinirii promisiunilor

Episcopul Macedo a intrat în direct pe IURD TV, miercurea trecută pentru a le lăsa urmăritorilor şi ascultătorilor un mesaj despre împlinirea a ceva ce se promite şi asta atât din partea lui Dumnezeu cât şi a oamenilor. Uitaţi câteva din cuvintele rostite:

Valoarea cuvântului

„Când persoana are caracterul propice împlinirii a ceea ce promite, ea înţelege valoarea Cuvântului lui Dumnezeu şi odată ce ea se sprijină pe Cuvânt, cu foarte mare dificultate va mai putea fi doborâtă în credinţă de către diavol. Răul este legat din cauza posturii ei, din cauza comportamentului ei de credinţă privitor la Promisiunile lui Dumnezeu. De aceea, când auziţi persoane care reclamă, care se plâng, ştiţi că acestea sunt cele ce nu au luat în serios Cuvântul. Sunt persoane alunecoase care au acum o opinie şi un pic mai târziu alta. Sunt oameni care nu au fermitate şi se aseamănă cu valurile mării care vin şi pleacă, urcă şi coboară într-una.

Promisiuni eterne

„Până şi bandiţii îşi onorează cuvântul pentru că în trafic nu există semnare de acte şi nici altceva asemănător. Cine sau ce mărturiseşte despre lucrurile greşite? Nimeni şi nimic. Însă, ei folosesc vorbele, dacă cineva şi-a dat cuvântul şi nu îl împlineşte, este mort. Dacă se întâmplă aşa în lumea fizică, imaginaţi-vă în cea spirituală. Oare Dumnezeu uită ce a promis? Sigur că nu, iar El a şi zis:

Poate o femeie să uite copilul pe care-l alăptează şi să n-aibă milă de rodul pântecelui ei? Dar chiar dacă l-ar uita, totuşi Eu nu te voi uita cu niciun chip: Iată că te-am săpat pe mâinile Mele, şi zidurile tale sunt totdeauna înaintea ochilor Mei! (Isaia 49:15,16)

Promisiunile făcute de Dumnezeu în timpul lui Avraam sunt valabile şi astăzi, însă ele se realizează atunci când întâlneşte oameni receptori care sunt interesaţi să acţioneze Cuvântul în credinţă.

Cuvântul lui Dumnezeu nu dă greş

Drag prieten(ă), motivul pentru care viaţa ta încă nu înaintează este că tu încă nu te-ai definit şi trăieşti conform circumstanţelor. De aceea, dacă crezi, mergi în faţă pentru că Dumnezeu este cu tine. Gândeşte-te! Chiar dacă Dumnezeu ştia că Ismael nu era fiul promis, El l-a binecuvântat cu prosperitate atât de mult încât descendenţii lui sunt azi pe Pământ. Dumnezeu a făcut asta datorită cuvântului dat lu Avraam căci nu putea fi altfel. Chiar Biblia ne învaţă să nu ne grăbim atunci când ne deschidem gura ca să nu devenim mai apoi robii la ceea ce am zis. Dacă avem încredere în Cuvântul lui Dumnezeu, lumea se va prăbuşii, iar noi vom sta în picioare pentru că promisiunea trebuie să se împlinească.” 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

2 comentários

gherghel daniela Răspunde 17 decembrie 2011 la 1:17

vreau o rugaciune de farmece si blesteme asupra mea va rog mult multumesc va multumesc din inima datim un raspuns va rog

gherghel daniela Răspunde 17 decembrie 2011 la 1:19

sint din resita jud caras severin