Credința pe care Dumnezeu o așteaptă

Deși multe ființe umane se îndoiesc de Puterea lui Dumnezeu sau neagă existența Lui, tocmai în momentele de suferință este recunoscut Domnul, chiar și printre cei mai necredincioși. Totuși, pentru ca Puterea Sa să se concretizeze, mai întâi este necesar să-L mărturisim înaintea oamenilor, pe lângă manifestarea unei credințe care Îi place.

Înțelegeți mai mult:
”De aceea, pe oricine Mă va mărturisi înaintea oamenilor, îl voi mărturisi și Eu înaintea Tatălui Meu, care este în ceruri; dar de oricine se va lepăda de Mine înaintea oamenilor, Mă voi lepăda și Eu înaintea Tatălui Meu, care este în ceruri.” Matei 10:32,33

După cum este clar în Cuvântul Său, Dumnezeu răspunde nevoilor celor care Îl mărturisesc. Dar ce înseamnă?

A mărturisi pe Dumnezeu nu este altceva decât a ne supune Voinței Sale, astfel încât să prezentăm o viață dreaptă și un caracter drept. Cu toate acestea, această sarcină nu este pentru toată lumea. Dar pentru cei care au credință supranaturală, curaj și dorință de a deveni mărturii vii ale lui Dumnezeu.

Credința care îi place lui Dumnezeu:

Fiecare ființă umană, în mod natural, are credință. Cu toate acestea, credința care mișcă mâna lui Dumnezeu este numită supranaturală.

Această credință nu depinde de noroc, destin, horoscoape sau dovezi palpabile, ea acționează conform convingerii personale că Dumnezeu este Dumnezeu, iar Puterea Lui nu dă greș niciodată. O convingere dată de Însuși Duhul Sfânt fiilor Celui Prea Înalt.

Acest tip de credință gândește, analizează și decide. Și cine o deține, are și curajul, inteligența și smerenia să-L mărturisească pe Domnul Iisus ca Domnul și Mântuitorul său, care ne apără în toate situațiile.

Aflați cum să o obțineți:

Nu există secrete pentru obținerea credinței supranaturale, asta pentru că: ”…credința vine în urma auzirii, iar auzirea vine prin Cuvântul lui Hristos.” România 10:17

De aici, învață: nu depinde de senzații sau emoții, decide să te bazezi exclusiv pe Cuvântul care vine de la Dumnezeu. În acest fel, vei obține nu numai ajutorul Celui Atotputernic, ci și pacea Duhului Său!

Caută mai profund:

Aflați mai multe despre subiect și despre cum să fiți sensibil la Vocea Celui Prea Înalt participând la una dintre întâlnirile desfășurate la Catedrala Credința din București pe Șos. Fundeni nr 11, sectorul 2 sau la un Locaș al Duhului Sfânt mai aproape de dvs.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *