De ce esti atașat?

Cei care iubesc se angajează și se dedică la ceea ce este ținta acestei iubiri. Prin urmare, Domnul Iisus avertizează în Cuvântul Său despre pericolul de a iubi lumea și a lucrurilor din ea.

De ce este important:

Chiar dacă sunt creștini și pretind că îl iubesc pe Dumnezeu, mulți oameni ajung să se dedice prea mult lucrurilor lumii. După cum a explicat episcopul Júlio Freitas, într-un mesaj către toți Lucrătorii și Colaboratorii Lucrării lui Dumnezeu.

„Sunt oameni care, chiar cunoscând Sfintele Scripturi, aleg să iubească lumea mai mult. Adică iubesc aceste lucruri materiale, fie că este casa, firma, diploma, educația, poziția socială, statutul… Oricare ar fi! Pentru că totul în lume va trece, Dumnezeu va crea Ceruri Noi și un Pământ Nou și va permite celor care Îl iubesc să trăiască în el”, a subliniat el.

Ce spune Cuvântul lui Dumnezeu:

În felul acesta, pericolul constă în agățarea de ceea ce este trecător și zadarnic. Căci societatea de astăzi este disperată în cuceriri și statut, uitând ce este etern. După cum spune Biblia:

”Nu iubiți lumea, nici lucrurile care sunt în lume. Dacă cineva iubește lumea, dragostea Tatălui nu este în el.
Pentru că tot ce este în lume, pofta cărnii și pofta ochilor și lăudăroșia vieții, nu este din Tatăl, ci este din lume.” 2 Ioan 2:15-16

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *