Cum să ai o viață prosperă

Cuvântul lui Dumnezeu are 3 sfaturi pentru a obține rezultate din credința și munca ta.

Doar a merge la biserică sau a cunoaște versete pe de rost nu aduce o viață prosperă prin credință.
În cadrul unei prelegeri recente la Congresul pentru Succes, episcopul Leandro Zangarini a dat 3 sfaturi luate din Biblie pentru a fi aplicate în viața de zi cu zi, pentru ca persoana să aibă succes (citește Ioan 15:7,8).

Primul sfat: Cuvântul trebuie să fie în tine
Nu este suficient să ai o Biblie sau să cunoști versete pe de rost. Trebuie să fie în interiorul tău, să îți ghideze gândurile, deciziile, atitudinile. Trebuie să facă parte din alegerile tale. Prin urmare, ai caracter, acționezi cu dreptate, credință, ascultare.

„Așa, dacă strigi, vei fi auzit. În plus, te va sprijini, nu te va dezamăgi. Un alt detaliu: nu trebuie să știi multe despre Biblie, ci să practici ceea ce știi”, a spus el.

Al doilea sfat: să ceri
Dar pentru asta trebuie să știi să ceri. Trebuie să știi unde vrei să ajungi, ce vrei cu adevărat. Pentru asta trebuie să ai o țintă, un obiectiv, un scop de atins. „Definește-te, pentru că atâta timp cât nu există decizie, un scop, vei cere greșit și de aceea nu se întâmpla nimic”, a explicat el.

Sfatul 3: Să ai intenția de a-L glorifica pe Dumnezeu
Urmând acești pași, Domnul va fi văzut, slăvit. Vei putea spune: Dumnezeu mi-a schimbat viața.
Dacă ai Cuvântul în tine, un scop fix, știi ce vrei și totul cu intenția de a-L glorifica pe Dumnezeu, viața ta va prospera.

Aflați mai multe
Participa la Congresul pentru Success pentru a afla mai multe despre succes în toate aspectele. Ele au loc în fiecare luni la Catedrala Credinței de pe Șos. Fundeni nr. 11, sector 2, București sau la un Locaș al Duhului Sfânt mai apropiat de dvs. La ora 9:00, 15:00 și 19:00

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *