Dumnezeu nu te va forța să-L slujești

Chiar dacă Dumnezeu este Atotputernicul, El nu va forța niciodată ființele umane să facă ceva ce nu vor să facă. Și acest lucru este valabil și pentru creștinii care se consideră slujitorii Lui.

De ce conteaza asta:
Dumnezeu caută în mod constant oameni care să îndeplinească de bunăvoie scopurile și dorințele Sale. Căci El îi iubește pe cei care Îl slujesc cu plăcere și bucurie. Cu toate acestea, nu este ușor să găsești pe cineva care să aibă această dispoziție. După cum a explicat episcopul Júlio Freitas, în cadrul programului ”Emisiune pentru lucrători”.

„Nu este vorba de a găsi oameni, pentru că asta nu lipsește în această lume. Totuși, găsirea bărbaților și femeilor care au profilul pentru a îndeplini cea mai importantă dintre toate sarcinile din această lume este ceva foarte rar”, a subliniat el.

Acest lucru se datorează faptului că majoritatea oamenilor sunt mai preocupați și concentrați pe atingerea propriilor realizări și pe realizarea viselor personale.

Ce să analizezi:
Câți creștini care se consideră slujitori ai lui Dumnezeu sunt de fapt mai cufundați în propriile lor vieți decât în Lucrarea Domnului Iisus pe acest pământ?

„Fă-ți o favoare și evaluează-ți conceptele, valorile și prioritățile. Pentru că, poate ești orice, mai puțin slujitorul pe care Cel Preaînalt așteaptă să fii”, a sfătuit Episcopul.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *