Prea devreme pentru a-L căuta pe Dumnezeu

Nu există nicio modalitate de a recupera timpul pierdut. Ceea ce s-a făcut este făcut (și nimic nu poate schimba asta). Timpul este o resursă neregenerabilă (și, prin urmare, valorează mai mult decât banii). Astfel, există oameni care amână indefinit decizia de a se dărui lui Dumnezeu. Problema este că la un moment dat acel timp va expira.

În cadrul programului ”Inteligență și Credință”, episcopul Renato Cardoso a subliniat: „Marea întrebare este că nu știm când ni se va opri ceasul. Nu știi dacă inima ta se va opri în orice moment. Pentru că și asta se poate întâmpla. Nu știi când se va sfârși viața ta.”

De aceea este o mare greșeală să amâni deciziile importante din viață. Iar principalul este despre locul în care vom trăi în veșnicie: fie cu Dumnezeu, fie în condamnare.

Mântuirea sufletului nostru este ceva ce cucerim în fiecare zi. Și asta va fi posibil doar atâta timp cât avem suflarea vieții. Când respirația noastră se oprește, s-a terminat. Persoana va avea un destin: raiul sau iadul.

„Atunci trebuie să-ți asiguri mântuirea cât mai este timp. Biblia ne învață că ar trebui să-L căutăm pe Dumnezeu atâta timp cât Îl putem găsi. Și „să planuiești” să-L căuți pe Dumnezeu nu înseamnă să „căuți” pe Dumnezeu. „să plănuiești” să te rogi” nu înseamnă „să te rogi”. „Să plănuiești” să te pocăiești, să faci lucrurile greșite și să ceri iertare lui Dumnezeu nu înseamnă „pocăința” și nu înseamnă „să fii bine cu Dumnezeu”. Înțelege: intenția nu va rezolva problema”, a subliniat el.

Ce să fac:
„Dacă ai nevoie de pocăință, pocăiește-te acum. Lăsa eroarea, lăsa acum. Să ceri iertare cuiva, cere acum. Fii corect cu Dumnezeu acum. Nu amâna această decizie în viața ta. Să nu crezi că ai timp”, a avertizat Episcopul.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *