De ce nu am primit încă Duhul Sfânt?

Poate că această întrebare nu te lasă în pace. Căci, poate, ești acea persoană care a abandonat deja păcatul și a pus în practică tot ceea ce a învățat, așa că ai vrea să fii botezată deja cu Duhul Sfânt, nu-i așa?

Cu toate acestea, este nevoie de mult mai mult decât simpla abandonare a greșelilor pentru a primi acest Bun foarte prețios în tine.

Deci, dacă ești acea persoană care a căutat Duhul Sfânt, dar a avut dificultăți în primirea Lui, prezentatoarea Nanda Bezerra, te invită să meditezi la acest pasaj biblic:

Ce ai cere?

„În acea noapte Dumnezeu i s-a arătat lui Solomon și i-a spus: Cere ce dorești să îți dau. Și Solomon i-a spus lui Dumnezeu: Ai arătat mare milă tatălui meu David, și m-ai făcut să domnesc în locul lui. Și, DOAMNE Dumnezeule, să fie întemeiată, promisiunea ta către David, căci m-ai făcut împărat peste un popor numeros ca țărâna pământului. Dă-mi acum înțelepciune și cunoaștere, ca să ies și să intru înaintea acestui popor, fiindcă cine poate judeca acest popor al tău, care este atât de mare?” (2 Cronici 1:7-10)

„Așadar, te întreb: tu, care spui că faci totul, că vrei Duhul Sfânt mai mult decât orice. Dacă acum Dumnezeu ar apărea în fața ta și ar spune asta, ce ai cere? Răspunde sincer ție însuți ”, a spus ea.

„Trebuie să analizezi care sunt intențiile tale reale. Înțelegi cu adevărat importanța pe care o are Duhul Sfânt? Sau vrei doar ca să îi spui altora că ai Duhul Sfânt?”, întreabă ea.

Este demn de remarcat faptul că cererea lui Solomon este în concordanță cu ceea ce a spus Iisus:

„Dar căutați întâi împărăția lui Dumnezeu și dreptatea lui; și toate acestea vă vor fi adăugate.” (Matei 6:33)

Să ÎL dorești mai presus de toate

„Voia să guverneze bine și știa că cunoașterea, înțelepciunea lui Dumnezeu, era ceea ce îl va face un rege bun. Așa că a cerut acest lucru înainte de orice bogăție. Pentru că David a donat  toată averea sa personală pentru a construi Templul. Solomon, atunci, ar fi putut să fie foarte îngrijorat, dar nu era preocupat cu asta, era preocupat cu înțelepciunea care venea de la Dumnezeu ”, subliniază Nanda.

Vezi ce i-a răspuns Dumnezeu lui Solomon:

„Și Dumnezeu i-a spus lui Solomon: Deoarece aceasta a fost în inima ta și nu ai cerut bogății, avere, sau onoare, nici viața dușmanilor tăi, nici nu ai cerut viață lungă, ci ai cerut înțelepciune și cunoaștere pentru tine însuți, ca să judeci poporul meu, peste care te-am făcut împărat;” (2 Cronici 1:11)

Deci nu încerca să te păcălești. Dacă dorești cu adevărat botezul cu Duhul Sfânt, trebuie să-L dorești mai presus de orice.

Profită de „Postul lui Daniel” pentru a te adânci în ceea ce îți edifică sufletul, fără distragerea atenției al acestei lumi. Urmărește emisiunile noastre la televizor pe „Nașul TV”, zilnic la orele 6:30 și 17:00. În plus, poți urmări rețelele noastre sociale pe care vei găsi zilnic mesaje motivaționale, versete biblice, un cuvânt de credință, și multe alte conținuturi care îți vor hrăni sufletul.

Catedrala Credinței – Universal

  Pr Lucian

  Catedrala Credintei

🌐 Locașul Duhului Sfânt

Online: Radio Pozitiv

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *