De ce trebuie să primesc Duhul Sfânt?

De pe 11 până pe data de 31 decembrie, cei care doresc să primească Duhul și / sau să fie reînnoiți de El, s-au dedicat abdicării informațiilor, muzicii și distracțiilor seculare pentru a-L căuta în viața lor făcând Postul lui Daniel.

Cu toate acestea, mulți încă se întreabă de ce este atât de necesar ca o persoană să primească Duhul Sfânt în viața sa. De ce este necesar să te dedici pentru a garanta Duhul Celui Preaînalt în tine?

Odată, Domnul Iisus a vorbit cu un învățător al legii despre importanța faptului că ființele umane trebuie să se nască din Duh. Vezi:

”Iisus a răspuns și i-a zis: Adevărat, adevărat îți spun: Dacă un om nu este născut din nou, nu poate vedea împărăția lui Dumnezeu. Nicodim i-a spus: Cum se poate naște un om, fiind bătrân? Poate să intre a doua oară în pântecele mamei sale și să se nască? Iisus a răspuns: Adevărat, adevărat îți spun: Dacă cineva nu este născut din apă și din Duh, nu poate intra în împărăția lui Dumnezeu. Ce este născut din carne este carne; și ce este născut din Duhul este duh.” Ioan 3:3-6

În blogul său personal, episcopul Edir Macedo subliniază că, în versetele de mai sus, „Domnul explică că, fără cerința unei noi nașteri nu există nicio modalitate de a vedea și de a intra în Împărăția lui Dumnezeu”.

Potrivit episcopului, „botezul cu Duhul Sfânt este semnul sau sigiliul garanției că o persoană s-a născut cu adevărat din Duhul lui Dumnezeu și a intrat în Împărăția lui Dumnezeu”.

De aceea, el subliniază, de asemenea, că botezul cu Duhul Sfânt nu este o opțiune simplă, ci „o necesitate de a intra în Împărăția lui Dumnezeu și, ulterior, în Împărăția Cerurilor”, a adăugat el.

Să fiți atenți! Nu este suficient să vă deconectați de la informații și să nu vă conectați la Cel Preaînalt. De aceea, dedicați-vă, mai presus de toate, să vă hrăniți cu, Cuvântul lui Dumnezeu, urmăriți rețelele sociale oficiale ale Locașului Duhului Sfânt, alimentați-vă cu conținutul înălțător pus la dispoziție de site-ul www.paginauniversala.ro și participați la slujbele de miercuri ”Alerta Mântuirii”, unde veți învăța mai mult despre Duhul Sfânt.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

1 comentário

Emanuel Răspunde 24 septembrie 2022 la 1:51

Eu mă rog Domnului ca să mă primească Duhul Sfânt! Domnul mă aude glasul când mă rog!