De ce zilele rele sunt mai importante decât zilele bune

Nimănui nu-i place să se imagineze într-o situație rea. „Ziua rea”, conform Bibliei, poate dura câteva ore sau chiar ani. Cu toate acestea, principala problemă este că reacția noastră proastă într-un moment ca acesta poate avea consecințe ireversibile pentru tot restul vieții noastre.

„În „zile bune”, tot ce trebuie să faci este să navighezi în apele calme, să urmărești cursul vântului, briza, marea calmă. Te bucuri de munca din anii precedenți. În acea zi, nu ai nimic de făcut (în afară de a te bucura și de a sărbători). Dar în „ziua rea” trebuie să acorzi o atenție deosebită pentru că orice ai face ar putea să o perpetueze și să pună capăt celor mai multe „zile bune”. Deci ceea ce faci în „ziua rea” este foarte important. Și de aceea aceste zile sunt mai importante decât „zilele bune””, a spus episcopul Renato Cardoso, în cadrul programului Inteligență și Credință.
Este de remarcat faptul că „ziua rea” nu este doar o zi proastă, este un moment decisiv, este un eveniment care ne zguduie viața. În fața acestei situații, unii oameni se pot gândi chiar să renunțe la credință, la un proiect sau chiar la existența lor. Acestea sunt sentimente extrem de negative.

Ce să fac:
În această situație, trebuie să rămânem conectați cu Dumnezeu, astfel încât să putem auzi care este îndrumarea Lui pentru viața noastră. În acea zi, trebuie să fim deasupra a ceea ce simțim de rău. „Prudență. Ceea ce ai nevoie în „ziua rea” este să pui genunchii în pământ, cu fața în jos, să-i ceri lui Dumnezeu putere și direcție ca să faci ceea ce trebuie să faci. Fă ce trebuie și nu ceea ce îți vine să faci”, a sfătuit Episcopul.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *