Descoperă rădăcina tuturor relelor umane

Weekend-ul trecut, duminica nunții blindate a avut loc la Locașul Duhului Sfânt În orașul Porto, Portugalia, și în întreagă lumea. întâlnirea a fost ținută de episcopul Edir Macedo, care a explicat rădăcina tuturor relelor care afectează relațiile și, în consecință, omenirea.

Începutul răului a început în cer, când Lucifer, un înger până în acel moment, a râvnit locul lui Dumnezeu și a conceput o rebeliune (citește Ezechiel 28: 14,15). Toți au fost scoși afară și Lucifer a devenit Satana, iar îngerii rebeli au devenit demoni.

Apoi Cel Preaînalt a creat pământul. Și apoi pe Adam și Eva după chipul și asemănarea Lui. Căsătoria, uniunea au fost perfecte. Prin urmare, nu a existat niciun păcat, nici durere, suferință sau rău. Dar a fost un moment în care toate acestea s-au schimbat.

„Când nu l-au ascultat pe Domnul [mâncând fructul interzis, influențați de diavol], au căzut în păcat. Este el ceea ce îi face pe oameni slabi, cu frică și îndoielnici. Prin urmare, omenirea a fost creată după păcat, așa că răul predomină în viața oamenilor ”, a explicat el.

Definiție

În cadrul întâlnirii, Episcopul a subliniat că ființa umană nu poate sluji decât un singur stăpân. Dacă nu-L asculți pe Dumnezeu, te întorci automat la rău. Și această decizie aduce nefericirea.

„Diavolul lucrează cu idei, gânduri. Iar cel mai mare, care îi determină pe oameni spre distrugere, este îndoiala. Aduce întuneric, nesiguranță, frică. Dar dacă Îi slujești lui Dumnezeu, umbli în lumină, nu trăiești nesigur, nu ți-e frică. Suntem recompensați de cel pe care îl servim ”, a reflectat el.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *