Două sfaturi importante pentru a fi fericit în căsnicie

Fericirea soției

Potrivit episcopului, buna desfășurare a căsătoriei depinde mult de fericirea soției. „Femeia este responsabilă de climă, de mediul casnic. Spiritual și emoțional, ea este dispoziția casei ”, a spus el.

Totuși, potrivit episcopului Renato, în Biblie femeia înțeleaptă își construiește casa – iar cea nebună o distruge cu propriile sale mâini – în ceea ce privește familia. „Ea (femeia) are puterea de a construi sau de a distruge familia, datorită acelei puteri pe care Dumnezeu i-a dat-o, de a fi arhitectul relațiilor”.

De obicei, femeia este puntea dintre relațiile de familie (între părinți și copii, și bunici, și frați), organizează petreceri, planifică adunări familiale, treburile casnice, etc. Deci, dacă este nefericită, toți cei din casă vor fi la fel.

El a spus că aceasta a fost una dintre problemele cu care s-a confruntat în căsnicia sa. „Pentru că am fost bine cu mine, am lucrat și am avut succes. Dar când ajungeam  acasă, din când în când, avea să vină o bombă. Iar ea (Cristiane) nu era fericită. Până când ea nu a rezolvat și nu a fost bine, nici eu nu eram bine ”, a declarat el.

Liniștea soțului

Nimeni nu este 100% responsabil pentru fericirea celuilalt. Dar într-o căsătorie, este important să se acorde prioritate bunăstării celuilalt și să lucrezi pentru ea.

„Îmi amintesc că atunci când am avut momente nefericite în căsnicia mea, am crezut că ceea ce lipsea era partea romantică. Dar nu a fost asta. Pentru că fericirea este cu mult peste asta. Dorești atenție, dorești să fi apreciată și să te simți în siguranță „, a spus Cristiane.

În continuare, conform lui Cristiane, un alt punct este că femeile au caracteristica de a dori să rezolve totul, să pună totul în ordine, să controleze situația, să vrea să vorbească despre asta. Și uită că, cu această atitudine, poate distruge propria căsnicie.

De aceea, este mai dificil să oferi pace soțului. Cu toate acestea, este necesar să înțelegem că soțul are nevoie de acel moment de pace pentru el. „Înțelepciunea femeii este să știe să aleagă momentul potrivit pentru a discuta problemele cu soțul ei”, a spus Cristiane. La fel și soțul trebuie să înțeleagă că va trebui să se oprească pentru a asculta soția și a rezolva problemele restante.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *