Lansarea Cărții “Duhul Sfânt”

Miercuri, 29 Iulie, a fost o seară specială pentru că la Catedrala Credinței a avut loc lansarea cărții “Duhul Sfânt”, de episcopul Macedo.

Un moment mult așteptat de cei care frecventează acest lăcaș.
Această carte se referă la o lucrare de o mare valoare spirituală pentru cititor și dorește să insufle acestuia dorința de a căuta să primească Duhul Sfânt, care reprezintă pecetea lui Dumnezeu și garanția oricărui creștin pentru viața veșnică.

Această carte folosește cuvinte simple ca orice persoană să poată să înțeleagă și să cunoască mai mult despre Duhul Sfânt, Duhul lui Dumnezeu.

Dacă dvs. doriți să achiziționați un exemplar, mergeți la un Locaș al Duhului Sfânt din orașul dvs. sau sunați la numărul de telefon 0721 805 569 pentru mai multe informații.

Nu pierdeți această oportunitate de a-L cunoaște pe Duhul Sfânt și nu numai să-L cunoașteți ci să-L aveți în viața dvs.

”A fost o bucurie pentru mine aflarea veștii că vom avea lansarea cărții “Duhul Sfânt” la Catedrala Credinței. Cartea a fost așteptată cu nerăbdare de multe persoane, dorind să se dezvolte mai mult spiritual.
Citind pas cu pas cartea, este modalitatea ideală de a învăța cum și ce anume să facem pentru a primi Duhul Sfânt sau de a ne reînnoi.
Cartea mă ajută să învăț mai mult despre Duhul Sfânt și să cunosc mai bine voința lui Dumnezeu în viața mea. Astfel, voi da prioritate vieții mele spirituale, cautând reînnoirea Duhului Sfânt pentru mântuirea mea.” Spune Ranim Khatib

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *