Doză mai puternică

În Ecuador, grupul s-a unit la Locaşul Duhului Sfânt pentru a face o lucrare de iubire şi dedicaţie

Doza cea mai puternică este unul din proiectele dezvoltate de Puterea Tinerilor ce aparţine Centrului de Ajutor Spiritual. El are ca scop, avertizarea cu privire la pericolul drogurilor şi ajutorarea acelora care doresc să scape de dependenţă. Grupul realizează vizite periodice la centre de recuperare, şcoli şi cămine publice, făcând slujbe şi rugăciuni pentru tinerii ce vor să se reintegreze în societate.

În Ecuator nu putea fi altfel, mai ales că ţara are o cultură unică şi este bogată în istorie. Recent, Puterea Tinerilor a pregătit o petrecere muzicală, cu dansuri şi cină, arătându-le dependenţilor că exisă o soluţie pentru problemele lor.

Victor Ponce, era un băiat extrem de timid, căruia îi plăcea mai mult să fie singur. Când a început să-şi facă prieteni,s-a trezit într-un anturaj foarte prost, iar ca rezultat al acestui lucru, a început să fumeze marijuana. „Eram foarte deprimat şi aveam un caracter deplorabil, ajungând de mai multe ori să mă cert cu sora mea.” – îşi aminteşte

Însă ce era mai rău, abia acum avea să vină. „Părinţii mei au divorţat, iar eu eram foarte supărat, dar nu chiar din pricina faptului că ei nu mai aveau să trăiască împreună ci că, acum, eu trebuia să am grijă de casă. Am fost multe luni la rândul depresiv pentru că banii nu îmi ajungeau pentru o asemenea responsabilitate. Eram deprimat – relatează Victor.

În această situaţie de disperare, a ajuns Victor la CdAS şi în scurt timp a început să participe la acţiunile grupului Puterea Tinerilor care i-a oferit supotul spiritual de care avea nevoie pentru a învinge încercările şi problemele de zi cu zi. „Acum sunt un tânăr totalmente diferit faţă de cel care eram înainte. Familia mea este binecuvântată, renumeraţia mea salarială a crescut şi acum pot satisface necesităţiile pe care le are casa şi familia mea şi cel mai imporftant lucru: „Domnul Iisus mi-a dat putere să lupt şi să înving” – a completat el.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *