Dragostea Tatălui, și cine o poate primi

Cum am observant anterior, noi, ființele umane, suntem responsabili pentru a define cui îi oferim iubirea noastră. Dar, dacă dorim să avem Dragostea Tatălui, mai întâi, Cuvântul Său ne avertizează să negăm dragostea noastră pentru lume, observă:

”Nu iubiţi lumea, nici lucrurile din lume. Dacă iubeşte cineva lumea, dragostea Tatălui nu este în El.” (1 Ioan 2.15)

Putem înțelege dragostea lumii când alimentăm în imaginația noastră dorințele și visele de a cuceri ceea ce lumea oferă și promovează pentru a potoli poftele inimii noastre, fiind asta, ale sufletului nostru.

Adevărul pe care trebuie să îl știi:
Inima umană nu se poate sătura niciodată, din acest motiv, oricât de mari ar fi cuceririle și plăcerile tale în lume, nu există nimic care să o poată mulțumi. Și asta pentru că doar Dragostea lui Dumnezeu-Tată (Duhul Sfânt) o poate umple cu pacea Sa.

Cum să primești Duhul Sfânt:
Duhul Sfânt nu poate veni în viețile celor care au sufocat inima lor cu lumea, din acest motiv, mulți din cei care Îl caută încă continua fără să fi cucerit garanția mânuirii eterne.

Fiind așa, dacă dorești să te deconectezi de această lume și să primești Dragostea Tatălui în forma Duhului Sfânt, de pe 11 pe 31 martie, participă la Postul lui Daniel.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *