”Postul lui Daniel”: Ceea ce trebuie să știi

Luni, 11 Martie va începe ”Postul lui Daniel”. Vor fi 21 de zile în pregătire pentru Paște.

Important de știu:

”Postul lui Daniel” este o perioadă în care lăsăm la o parte informațiile din această lume pentru a ne concentra asupra Prezenței lui Dumnezeu (de aceea este vorba de un ”post”). Va fi un moment în care persoanele vor avea oportunitatea de a se dezintoxica de conținuturi inutile pentru a se apropia de Cel Preaînalt (Dumnezeu). Adu-L în viața ta. Caută prezența lui Dumnezeu pentru interiorul tău sau reînnoiește alianța pe care deja o ai cu Duhul Sfânt.

Ce trebuie făcut:

În timpul emisiunii ”Inteligență și credință”, de pe data de 04 martie, Episcopul Renato Cardoso a orientat: ”cum trebuie să procedezi pentru a ține ”Postul lui Daniel”? În primul rând: să ai un obiectiv. Care este obiectivul tău? Încă nu ai fost botezat cu Duhul Sfânt? Atunci, concentrează-te asupra acestui lucru. Deja ai Duhul Sfânt? Ce cauți pentru viața ta: întăriere spirituală, reînnoire spiritual, să fi folosit mai mult de Dumnezeu, să învingi vreo provocare în viața ta spiritual, dorești să fi folosit pentru a căștiga suflete într-un mod deosebit în aceste 21 de zile? Să ai un obiectiv pe parcursul Postului”.

Dânsul de asemenea a adăugat: ”în al doilea rând: decide la ce va trebui să renunți. ”Postul lui Daniel” nu are legătură cu alimentele, are legătură cu informațiile care distrag atenția de la ceea ce este util. Vei reduce consumul tău de informații doar la conținut spiritual și la conținutul necesar pentru munca sau studiile tale. Spre exemplu: ”eu am nevoie să accesez internetul pentru locul de muncă”. Atunci, tu accesezi și ieși. Nu intra pe facebook sau instagram. Doar dacă tu lucrezi cu rețele de socializare. Deja selecționează cărți creștine, spirituale, care cărți din Biblie le vei citi. Separă. Fă pregătirile tale pentru acest post. 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *