Dumnezeu dă semne: știți ce înseamnă ele?

Dumnezeu vorbește prin semne și le dă oamenilor pentru a comunica lucruri inteligente, dar, din păcate, nu toată lumea știe să înțeleagă, să interpreteze și să priceapă semnele pe care le dă Dumnezeu. Ai reușit să discerni semnele pe care ți le-a dat Dumnezeu? Să învățăm cum face El.

La nivel personal, Dumnezeu a lăsat un semn numit durere. Când simți vreo durere, este un semn că este ceva în neregulă cu corpul tău și cu sănătatea ta. Durerea nu este cauza, ci simptomul, la fel ca furia. Dumnezeu pune furie în tine uneori pentru a-ți arăta că ceva nu este în regulă, precum reacția la vreo nedreptate. Dacă știi să interpretezi acest tip de semn că ceva trebuie remediat, atunci o vei folosi bine, dar problema este că mulți folosesc greșit furia.

Dumnezeu vorbește prin situații. Uneori ai probleme financiare serioase tocmai pentru că nu ai învățat niciodată să te disciplinezi financiar, ai fost impulsiv și ai acționat cu inima.

Așa că Dumnezeu permite această situație că să înțelegi și să înveți.

În Cuvântul Său, Dumnezeu a lăsat multe profeții și Domnul Iisus a vorbit despre semnele Sfârșitului Vremurilor care sunt prezente, că să le vadă toată lumea, dar oamenii nu le acordă atenție și trăiesc ignorând aceste semne. Și când ignori un semn, ignori un mesaj, iar când ignori un mesaj, te expui riscului de a crea probleme serioase pentru tine și pentru ceilalți.

Biblia însăși este un semn. Ai o hartă, un manual, gura lui Dumnezeu gata să vorbească, dar ignorând-o, începi să suferi inutil. Viața însăși include deja suferință și Iisus ne-a avertizat că ne vom confrunta cu necazuri, dar poate că suferi mai mult decât trebuie în area căsătoriei, sănătății, celei financiare sau spirituale, deoarece insiști să ignori semnele pe care ți le dă Dumnezeu.

Așa cum ființa umană merge la școală pentru a învăța să citească și să scrie într-o limbă pentru a comunica mai bine, este de asemenea necesar să învețe limba lui Dumnezeu. Nu este vorba că Dumnezeu este enigmatic, dar El vorbește celor care vor să asculte și poate că încă nu ai învățat limba Sa pentru a-L înțelege, dar dacă ești interesat și încerci puțin, vei învăța să identifici semnele Lui, totul va fi clar pentru tine. Astfel, vei fi mai fericit și vei avea mai multe reușite în tot ceea ce faci.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *