Comportamentul celor născuți din fire

Când o persoană se naște din Dumnezeu, Duhul Sfânt Însuși mărturisește și îi confirmă acest lucru. În același mod în care știe bine cine sunt părinții ei, atunci când are privilegiul de a îi cunoaște, de îndată ce Duhul Sfânt o naște, ea știe și că ea a fost născută de El și că este spirituală, în timp ce cel născut din fire este firesc.

Firea, carnea nu este supusă lucrurilor lui Dumnezeu, Cuvântului Său, învățăturilor Sale și disciplinei Sale. Când o persoană se naște din fire, ea rămâne firească până în ziua în care moare pentru sine și pentru lume și este născută pentru Dumnezeu. Dar mai întâi trebuie să se convingă că este firească, să se pocăiască, să fie botezată în apă și apoi să înceapă să trăiască o viață nouă în Duhul Sfânt.

Cine vrea să moștenească Împărăția lui Dumnezeu trebuie să aibă o natură divină și spirituală, adică trebuie să fie născut din Duhul. Fiindcă dreptul la Împărăția lui Dumnezeu nu este pentru cei firești. Dacă mori astfel, nu va exista mântuire. Dar dacă te pocăiești de păcatele tale, Duhul Sfânt te va face o creatură nouă, strict spirituală.

Amintiți-vă deci: oricine este firesc și moare, este osândit în veșnicie în iazul de foc și pucioasă, dar oricine este născut din Duhul Sfânt nu suferă osânda și are dreptul să spună: „Tatăl Meu, care ești în ceruri, sfințească-se numele Tău”. Această minune este numai pentru cei născuți din Duhul Sfânt.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *