Eu sunt cu tine

Criza din Europa a ajuns să fie tema generală de comunicaţie socială. Numărul îngrijorător de şomeri, a generat mari nevoi economice şi a adus o îngrijorare fără măsură în sânul familiilor. În prezent, a avea o uşă deschisă către un loc de muncă, este o realitate din ce în ce mai rară. Câte porţi nu se închid zilnic în direcţia succesului financiar şi se deschid către falimentul şi umilinţa financiară.

Dar, oare acest tablou haotic este reversibil? În mod clar, da! Sute de persoane participă la slujbele de Cucerire Financiară (Luni), realizate la CdAS şi pot spune că au reuşit să aibă un deplin succes profesional. Părintele Carlos Champi a spus că mulţi indivizi sunt în zilele de azi în „deşert”ceea ce nu este deloc strălucitor în ceea ce priveşte deficitul lor financiar… Totuşi, chiar fiind în deşert, nu sunt singuri pentru că Dumnezeu este cu ei şi le garantează succesul dimineaţa, la prânz şi seara, în toate zilele şi nopţile. Dânsul a mai vorbit de asemnenea de importanţa sacrificiului şi a mai adăugat că atunci când există o dăruire totală din partea individului în favoarea visului său, victoria este inevitabilă.

Când se oferă sacrtificii pe Altarul lui Dumnezeu, nu ai cum să te îndoieşti de veridicitatea promisiunilor Lui şi nu ai cum să priveşti înapoi. Atunci te încrezi ferm şi mărşăluieşti spre rezolvarera unei situaţii imposibil de realizat pe care o izbăveşti cu succes. Când, cum şi de ce, sunt întrebări ce nu pot avea loc în vocabularul celui ce vrea cu ardoare să învingă. Aşa cum Dumnezeu l-a eliberat pe Moise într-un moment de mare dificultate şi va elibera de asemenea poporul care se dăruieşte totalmente în Altarul Său şi se încrede în Puterea Lui. El le va deschide uşile care le sunt închise.

Puneţi credinţa în practică, du-te către obiectivele tale şi ai încredere că succesul este deja în mâinile tale! Când există atitudini practice şi inteligente bazate pe sacrificiu, există de asemenea, promisiunea lui Dumnezeu care spune: „Eu sunt cu tine!”

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *