Femeie abandonată în container

torturadapelonamorado

Doi polițiști australieni au găsit trupul unei femei cu un căluș în gură și închisă într-un container.

Nikitah Beadman a fost abuzată mai mult de un an de iubitul ei, Robert galleghan, fiind lăsată să moară într-un container.

Ajunși la casa agresorului, polițiștii au găsit victima legată, cu un căluș în gură și torturată. ”Ea avea o saltea de yoga legată în jurul capului cu sârmă și era toată legată cu sârmă de un cărucior pentru cumpărături de la supermarket, care era atât de strânsă, încât îi tăia pielea” relatează agenții.

namoradoagressor”Îmi amintesc că agenții de poliție și-au cerut scuze pentru că se gândeau că nu voi supraviețui din moment ce aveam sârma și în interiorul meu” povestește Nikitah. Ea se referă și la tortură, care a fost făcută în așa fel ca să nu poată să mai aibă copii și până azi suferă din cauza durerilor pe care i le-a făcut  agresorul.

”Am coloana și două coaste strâmbe, care îmi pot perfora plămânii dacă fac vreo mișcare sau vreun exercițiu; multiple entorse la coaste; nervul sciatic este afectat și leziunile la nervii brațului meu drept mă împiedică să-l folosesc” povestește tânăra.

Galleghan a fost reținut și acuzat de tortură, agresiune și violență. Totuși, el a fost condamnat la opt ani de închisoare, dar va putea fi eliberat condiționat după trei ani.

Adevărata Libertate

”Domnul este tăria mea şi scutul meu! În El mi se încrede inima, şi sunt ajutat. De aceea inima mea chiuie de bucurie şi-L laud prin cântecele mele.”

– Psalmul 28:7

Chiar în mijlocul celui mai greu chin sau înfruntând cea mai mare suferință, toți cei care se întorc către Dumnezeu în căutarea Mântuirii Sale, vor găsi mereu alinare și eliberare de  la El.

Dacă treci printr-un moment dificil în viața ta și ai bătut deja la toate ușile dar nimeni nu te-a putut ajuta, nu dispera  și caută speranța și adevărata libertate în Dumnezeu.

Duminică, la ora 09:00 sau 15:00

Catedrala Credinței

Șos. Fundeni nr.11, sector 2 București și în toate Centrele de Ajutor din țară!

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *