Coreea de Nord împotriva provocărilor SUA

eua-coreiadonorteBombardierele americane au survolat Correa de Sud ca un mod de avertizare a regimului

Potrivit unui comunicat al Forțelor Aeriene ale SUA și ale Coreei de Sud, trimiterea a două bombardiere supersonice care se aflau la baza nord-americană din Guam, în Pacific, ca să survoleze Coreea de Sud, au avut ca scop avertizarea regimului  de la Phenian că ambele țări „sunt gata să răspundă în orice moment amenințărilor la adresa stabilității și securității în regiune.”

Pe de altă parte, regimul de la Phenian a catalogat drept infamă această demonstrație de putere a SUA și a avertizat că guvernul american este în căutarea unei oportunități ca să poată lansa un atac nuclear preventiv.

”Aceste provocări extrem de nechibzuite ale imperialiștilor americani fac ca situația  în peninsula coreeană să ajungă  la un punctul de explozie” a raportat agenția  oficială nord-coreeană KCNA.

Această situație a avut loc după ce Coreea de Nord a efectuat recent cea de a cincea explozie atomică, cea mai puternică până în prezent și a doua din acest an.

Sfârșitul vremurilor

Semnele Sfârșitului Vremurilor relatează  întâmplări care vor culmina cu a doua venire a lui Iisus ca să-Și caute Biserica. Biblia ne dezvăluie diferite semne care demonstrează că Sfârșitul Vremurilor este aproape și multe dintre ele deja se arată în ziua de azi:

”Când veţi auzi de războaie şi veşti de războaie, să nu vă neliniştiţi! Aceste lucruri trebuie să se întâmple. Dar încă nu va fi sfârşitul. Un neam se va ridica împotriva altui neam şi o împărăţie împotriva altei împărăţii…”

– Marcu 13:7-8

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *