Fi partenerul lui Dumnezeu

Episcopul Macedo învaţă că cei care doresc o transformare de viaţă,
trebuie să-şi asume credinţa pe care o au în Dumnezeu

Curajul de a-ţi asuma credinţa. Acesta a fost subiectul abordat de către episcopul Macedo, la slujba pe care acesta a oficiat-o pe data de 10 iulie (duminica trecută), la Locaşul Duhului Sfânt din Santo Amaro (sudul capitalei Sao Paulo).

Episcopul a subliniat că persoana nu trebuie să fie doar o ascultătoare a Cuvântului lui Dumnezeu ci trebuie să-I relateze Lui situaţia prin care trece. Asta este o exprimare a credinţei existente în fiecare dintre noi. „Întrebarea este: De ce trebuie să vorbesc şi să-i cer lui Dumnezeu cu voce tare pentru a mă auzi? De ce trebuie să sacrific? Răspunsul este simplu: Dumnezeu cere participarea noastră ca să existe o manifestare a minunilor în viaţa noastră.” – ne-a învăţat el.

Pentru a exemplifica ceea ce a fost învăţat, episcopul a citit pasajul biblic în care se vorbeşte despre orbul care a strigat la Iisus şi i s-a răspuns. Iisus l-a întrebat pe orb ce doreşte. Orbul putea să zică: „Orbul sunt eu, nu tu Doamne, Tu poţi să mă vezi şi să-mi priveşti problema.” Însă, Iisus dorea să vadă până unde poate merge credinţa lui. Asta arată că Dumnezeu vrea să măsoare credinţa pe care a dăruit-o fiecăruia dintre noi cei care strigăm după El. -a evidenţiat El.

În afară de asta, episcopul a vorbit despre importanţa ca persoana să aibă curajul să-şi asume credinţa şi odată întâmplându-se asta, totul devine posibil în viaţa acesteia. „Când există o exprimare de credinţă, există cucerire, dar când persoana aşteaptă după ceilalţi, nimic nu mai contează.”

Înainte de a încheia mesajul şi a căuta prezenţa Duhului Sfânt, episcopul a dorit să evidenţieze faptul că omul trebuie să stabilească un parteneriat cu Dumnezeu pentru ca mai apoi să se poată împlini miracolul atât de mult dorit. „Dacă vrei să-ţi schimbi viaţa, atunci trebuie să te căsătoreşti cu Iisus pentru că astfel, minunile se vor întâmpla zilnic”. – a încheiat El.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *