Inaugurare în Trinidad şi Tobago

În cei zece ani de lucrare pe insulă a CdAS-ului, mii de musulmani şi hinduşi s-au convertit la creştinism şi la Iisus

Inaugurarea noului Templu al Bisericii Universale a Împărăţiei lui Dumnezeu în Trinidad şi Togabo a fost asistată de 1500 de persoane (duminică – 30 octombrie). Acolo s-a realizat Consacrarea Familiei. Episcopul Claudio Botelho, responsabilul CdAS din regiune, a binecuvântat mulţimea care striga pentru ca suferinţa să li se termine. Mulţi aveau probleme conjugale, treceau prin despărţiri, alţii treceau prin certuri cu părinţii sau cu copii, ori aveau căminul ruinat.

Acum, CdAS are 9 temple răspândite pe teritoriul Insulelor Gemene. Locaşul Sfânt cel Mare, este situat pe insula Trinidad în zona numită (City Gate). Noul templu este localizat în faţa vechii biserici care are o capacitate de 500 de persoane şi va fi transformată în Centru de Antrenament şi Ajutor Spiritual. Potrivit episcopului Claudio, vor fi realizate cursuri de informatică şi engleză acolo. înafară de asta, un asistent social va fi în zonă cu scopul de a răspunde în voluntariat  populaţiei. Mai ales locuitorilor străzii.

„Lucrarea noastră este bazată pe evanghelizare şi are ca scop să facă populaţia din Trinidad şi Tobago să cunoască lucrarea şi autoritatea  lui Dumnezeu pe care CdAS o prezintă în întreaga lume.”  – atrage atenţia episcopul.

Trinidad şi Tobago are 1,5 milioane de locuitori, dintre care marea majoritate, asiatici. Zona aparţine Insulelor Caraibe din apropierea Venezuelei. În zece ani de lucrare a CdAS-ului în zonă, mii de islamici şi de hinduşi s-au convertit la creştinism prin intermediul acestei biserici. Mulţi au  cunoscut CdAS căutând vindecarea de cancer, boală ce cutreieră cel mai mult insulele acestea. Slujbele au loc zilnic la orele 08:00; 13:30 şi la ora 23:00

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *