Iubirea fără dreptate nu este iubire

Biblia spune în Ioan 3:16: ”Fiindcă  atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, încât L‑a dat pe singurul Său Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viață veșnică.”

De asemenea, se afirmă, în 1 Ioan 3:1: ”Vedeți ce dragoste ne‑a arătat Tatăl? Să ne numim copii ai lui Dumnezeu! Și suntem. Lumea nu ne cunoaște pentru că nu L‑a cunoscut nici pe El.”

Dumnezeu Și-a sacrificat cea mai mare comoară pentru iubirea omenirii, dar numai cei care obțin iubirea lui Dumnezeu înțeleg această expresie în esența ei. Iubirea Lui este nemăsurată și numai cei care au Duhul Sfânt pot înțelege măreția pe care El o poartă.

Poate o persoană care are un copil, de exemplu, să-și imagineze așezându-l pe Altar în favoarea unor oameni nerecunoscători? Din punct de vedere uman, acest lucru este de neînțeles. Și Domnul Iisus a fost pus pe cruce pentru toată lumea, și totuși mulți oameni Îl disprețuiesc în fiecare zi. Totuși, așa cum Domnul Iisus ne iubește, El cere și dreptate. Prin urmare, orice fel de iubire care fuge de dreptate și de ceea ce este drept nu poate fi considerată iubire.

Există oameni care trăiesc în greșeală și încă mai vor să-L încerce pe Dumnezeu pentru binecuvântări, dar ce au făcut ei pentru ca Dumnezeu să ajungă la ei? Cei care trăiesc în nedreptate au dreptul să ceară dreptate? Iubirea lui Dumnezeu este dreaptă, ordonată, disciplinată și corectă. Dumnezeu va sta pe tronul Său și va judeca unul câte unul, după ceea ce ne-a învățat și ne-a instruit în timpul vieții noastre pe Pământ.
Înțelegeți că dragostea adevărată care se naște cu Dumnezeu apare cu ordine și dreptate. Iisus a spus că ferice este cel care flămânzește și însetează după dreptate, căci numai aceia vor fi mulțumiți.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *