Lansarea Cărții ”Secrete și mistere ale sufletului”

Pe data de 28 mai, a avut loc în România lansarea cărții dnului episcop Edir Macedo: ”Secrete și Mistere ale Sufletului”

O carte bazată pe Cuvântul lui Dumnezeu, care dezvăluie rădăcina tuturor durerilor care afectează sufletul uman, arată cum să punem capăt golului și învață pas cu pas cum să cucerim pacea și Mântuirea. Este atât de importantă pentru a înțelege un subiect de neînțeles pentru multe persoane.

În jur de 700 de persoane au participat la lansare, care a avut loc la sediul bisericii din capitală și, de asemenea, în alte 11 biserici din toată țara și la care au participat preoți, lucrători, membri și invitați, care au primit cu bucurie încă o carte tradusă în limba țării, aceasta fiind a șasea carte a bisericii tradusă oficial în limba română.

Episcopul Julio Faustino, responsabil de lucrarea evanghelistică în țară, a participat la lansare la sediul bisericii din București, și a subliniat importanța de avea încă o carte tradusă în limbă română: „Pentru România să poată primi încă o carte care vorbește despre credință și suflet este o mare victorie, pentru că multă vreme din cauza comunismului oamenii nu au putut avea acces la acest Cuvânt. Și astăzi există această libertate și Locașul Duhului Sfânt reușește să aducă acest material în limba țării, suntem siguri că această carte va ajunge la oameni care încă nu înțeleg importanța îngrijirii și mântuirii propriilor suflete.”

România are în prezent traduceri ale cărților Pe urmele lui Iisus, Duhul Sfânt, Lucrarea Duhului Sfânt, Iată-mă Doamne, ale Episcopului Edir Macedo și Pământul va lua foc, al episcopului Renato Cardoso.

Opinii

”Mi-am luat una pentru mine și un prieten pentru că am citit și alte cărți ale episcopului Macedo și toate sunt pentru creștere spirituală și vreau că oamenii să cunoască importanța acestui subiect, pentru că este pentru sufletul nostru, că noi să ne întărim și oamenii au nevoie să știe despre asta.” Gheaburu Elena

Dacă și dvs. doriți să citiți această carte pentru a va hrăni sufletul cu ce e mai bun, o puteți achiziționa la Catedrala Credinței din București pe Șoseaua Fundeni, nr 11, Sector 2 sau la unul din Locașurile Duhului Sfânt mai aproape de dvs.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *