Mâna lui Dumnezeu este întinsă pentru tine

Profeția lui Ezechiel spune că Ierusalimul îi simbolizează pe oamenii care au fost cândva la apogeul vieții lor cu Dumnezeu, în luna de miere cu El, iar astăzi trăiesc rău pentru că L-au părăsit. El a spus: „Și cât despre nașterea ta, în ziua în care ai fost născută, buricul tău nu s-a tăiat, nici nu ai fost spălată în apă pentru înmuiere; nu ai fost tratată deloc cu sare, nici înfășată deloc.” (Ezechiel 16.4).

Înseamnă că din punct de vedere spiritual acea făptură era un gunoi, s-a născut și a crescut în groapă. Simbolic vorbind, acest lucru se întâmplă multor oameni care se nasc fără referințe de tată și mamă.

Câți oameni nu sunt respinși?

Dumnezeu vorbește: „Și când eu am trecut pe lângă tine și te-am văzut murdărită în propriul tău sânge și ți-am spus pe când erai în sângele tău: Trăiește! Da, ți-am spus pe când erai în sângele tău: Trăiește! Eu te-am făcut să te înmulțești ca mugurele câmpului și ai crescut și te-ai făcut mare și ai ajuns podoaba podoabelor; sânii tăi s-au rotunjit și părul tău a crescut, deși erai goală și fără haine.” (Ezechiel 16.6-7).

Uite ce mare este Dumnezeu! Nu ai nevoie de nimeni sau de nimic. El dă și nu are nevoie de nimic în schimb, pentru că El este Sursa a tot ceea ce este perfect, bun și minunat. El este Sursa binelui.

Îți întinde mâna și îți dă viață. Dacă ai fost dezamăgit, supărat sau dintr-un motiv oarecare ți-ai încălcat Legământul cu Dumnezeu, amintește-ți cum ai ajuns la El sau, mai bine, cum a ajuns El la tine și a văzut situația ta: tăvălindu-te în sângele păcatului tău. El ți-a dat sângele Lui ca să te spele de păcatul tău și te-a luat în brațe și a avut grijă de tine.

Așa cum a spus Iisus: „Adu-ți aminte unde ai căzut și întoarce-te”, Dumnezeu îți spune asta acum. Întoarce-te, dar nu numai la Biserică, și continuând cu inima afară: trebuie să te întorci în duh, suflet și trup.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *