Mintea lui Hristos se opune minții diavolului

Mulți oameni spun că îL au pe Iisus ca Stăpân și Mântuitor. Ei chiar cântă laude, dar viețile lor sunt o groapă de pierzare. Este necesar să înțelegem că nu are rost să vorbești în limbi, să faci o lucrare frumoasă în Lucrare, să scoți demoni, să predici Evanghelia, dacă nu ai mintea lui Hristos.

Biblia spune: ”…Ce iese din om, aceea spurcă pe om. Fiindcă dinăuntru, din inima oamenilor, ies gânduri rele, adultere, curvii, ucideri, Hoții, lăcomii, stricăciuni, înșelăciune, desfrânare, un ochi rău, blasfemie, mândrie, nebunie; Toate aceste rele ies dinăuntru și îl spurcă pe om.” Marcu 7:20-23

O minte care are aceste caracteristici nu are mintea lui Hristos. Cei care au mintea Lui au pace în ei, promovează ceea ce este corect și privesc oamenii cu ochi buni. Dar oricine are mintea diavolului vede latura rea ​​și defectă a ființelor umane. Vedem această diferență atunci când fariseii au judecat-o pe femeia adulteră. Au vrut să vadă dacă Iisus o va judeca și El, dar El a spus: „Cine nu a păcătuit niciodată, să arunce prima piatră”. Iisus a văzut-o cu ochi buni, nu a judecat-o și a arătat că nimeni nu are dreptul să facă acest lucru.

Dumnezeu L-a dat pe Fiul Său pentru a-i salva pe cei care cred în El și apoi pentru a le da o minte nouă. Dumnezeu nu vede hoțul ca hoț, prostituata ca prostituată. El îi vede pe toți ca suflete. Oricine dorește să aibă mintea lui Hristos trebuie să se gândească la asta.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *