Mintea și inima lui Hristos

Înțelegeți de ce credința și sentimentele sunt ca uleiul și apa, nu se amestecă.

Duminică (1) La locașul Duhului Sfânt din întreaga lume a început Postul lui Daniel: 21 de zile pentru a avea mintea lui Hristos și episcopul Renato Cardoso a explicat că scopul acestui post este de a oferi o adevărată detoxifiere a informațiilor inutile, care distrage mintea de la gândurile lui Dumnezeu.

Cel Preaînalt lucrează cu credință, rațiune și Cuvântul Său și o minte plină de gânduri lumești nu poate fi un teren adecvat pentru acțiunea Lui.

”Trăim în era informației, ne umplem capul cu ele , și 80% sunt inutile, nu schimbă nimic în viața ta. Și dacă se schimbă va fi spre rău. În acest Post al lui Daniel vom curăța inima, pentru a îndepărta toate sentimentele și gândurile rele și ne vom umple de Cuvânt, pentru a avea mintea lui Hristos ca stăpân pe inimă ”, a spus Episcopul.

Credința și rațiunea în control

Aceasta nu înseamnă că vom elimina complet sentimentele din viața noastră. Dar alegerile noastre trebuie să provină dintr-o minte ghidată de Cuvântul lui Dumnezeu.

„Noi toți avem inimă, Dumnezeu ne-a făcut cu emoții. Dar ei își au locul lor. Inima este centrul voinței umane și dacă o persoană o urmează, atunci când își dă seama, l-a dus deja acolo unde nu a vrut, pentru că a urmat ceea ce a simțit în loc să gândească ”, a explicat el.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *