Care este cel mai prețios lucru pe care îl poți obține?

Dintre toate promisiunile făcute de Dumnezeu către ființa umană, niciuna nu este mai mare decât Prezența Duhului Sfânt.

Fiecare ființă umană are un gol pe care numai Duhul Sfânt îl poate umple. Numai cei care sunt plini de această putere pot fi desăvârșiți și înving această lume rea. Domnul IIsus, înainte de a se înălța la cer, i-a avertizat pe ucenici: „Am încă multe să vă spun, dar nu le puteți purta acum. Dar când vine el, Duhul adevărului, vă va călăuzi în tot adevărul, fiindcă nu va vorbi de la el însuși, ci orice va auzi, aceea va vorbi și vă va arăta cele ce vin.” (Ioan 16: 12-13).

Cei care Îl au deja, au nevoie să țină flacăra aprinsă prin utilizarea continuă a credinței, pentru că numai atunci vor fi pregătiți pentru orice va veni, dar mai ales pentru cel mai important: Mântuirea sufletului. Dar cum să primești Duhul Sfânt?

Cum să-l atragi?

1. VORBEȘTE DES CU DUHUL SFÂNT:

Vorbește cu El în gândurile tale, în baie sau la volan și roagă-L să vorbească cu tine și să-ți arate ce trebuie să schimbi.

2. CITEȘTE BIBLIA:

Uneori citim și nu înțelegem nimic, așa că roagă-l pe Duhul Sfânt să te învețe Cuvântul și El va începe să ți-l va dezvăluie.

3. NU FI NEGATIV, IARTĂ:

Dacă cineva te-a dezamăgit sau te-a rănit, iartă-l. Dacă te-ai supărat sau ai o problemă cu această persoană, rezolva cât mai curând posibil și mergi în față.

4. NU RECLAMA SAU SĂ NU TE PLÂNGI:

Să nu mormăi, să nu te plângi, învinovățindu-te pe tine sau pe ceilalți. Murmurarea îți slăbește credința și îți întărește îndoiala.

5. IARTĂ-TE:

Unora le este ușor să-i ierte pe alții, dar când vine vorba să te ierți pe tine însuți, nu poți. Nu te distruge pe tine însuți, pentru că cine nu se iartă pe sine, se condamnă pe sine.

6. BOTEAZĂ-TE ÎN APĂ:

Nimeni nu poate schimba trecutul, dar când suntem Botezați în Apă, ne îngropăm trecutul și începem să trăim o viață nouă.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *