Nimeni nu poate fi un altar al lui Dumnezeu și al lui Mamona

Relațiile sunt ofrande, și printre noi, ființele umane, relațiile simbolizează jertfa noastră către Dumnezeu. Când vorbim de relații, adică de aceste ofrande, avem de-a face cu esența fiecăruia dintre noi. Apostolul Pavel, călăuzit de Duhul Sfânt, a spus: „Acum Dumnezeu, care a înviat și pe Domnul, ne va învia prin puterea Lui. Nu știți că trupurile voastre sunt mădulare ale lui Hristos? …” (1 Corinteni 6:14-15).

A început să vorbească despre înviere și ce legătură are cu relațiile? Totul. Dumnezeu ne-a dat un trup și Iisus a venit în lume și Și-a dat viața pentru a ne salva trupul, viața și sufletul nostru. Atunci a venit Duhul Sfânt să-l stăpânească, adică atunci când suntem botezați cu Duhul Sfânt.

În 1 Corinteni 6:15-17, apostolul continuă: „(…) Voi lua eu mădularele lui Hristos și voi face din ele mădulare ale unei curve? Nicidecum! Nu știți că cine se lipește de o curvă este un singur trup cu ea? Căci este zis: „Cei doi se vor face un singur trup.” Dar cine se lipește de Domnul este un singur duh cu El.” Apostolul părăsește subiectul relațiilor umane și se referă la relația noastră cu Dumnezeu.

Dumnezeu a creat trupul nostru după chipul și asemănarea Lui, astfel încât acest trup să servească drept locuință, templu, altar. Biserica fizică conține Altarul, dar când toți oamenii pleacă, Altarul este gol. Nu este cazul celor care se alipesc de Dumnezeu, care se unesc cu Dumnezeu, care slujesc Domnului. Cel care slujește Domnului, spune Textul Sacru, este un duh cu El.

Domnul Iisus a spus: „Nimeni nu poate sluji la doi stăpâni” (Luca 6.24). Deci oricine slujește lui Dumnezeu este altarul lui Dumnezeu și oricine slujește lui Mamona este altarul lui Satana. Deci ce esti tu? Vei continua să fii altarul lui Mamona sau vei servi ca templu al Duhului Sfânt și vei fi Una cu Dumnezeu? Decizia de a-L urma sau nu pe Domnul Iisus depinde de fiecare dintre noi.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *