Nu asculta de vocea inimii

Episcopul Macedo explică cum poţi scăpa de sentimente

Marţea trecută, la mesajul pe care l-a transmis la emisiunea de pe IURD TV de la ora 23:00, episcopul Macedo le-a explicat tuturor telespectatorilor şi ascultătorilor de pe Rede Aleluia că se întâmplă multe lucruri rele atunci când dăm ascultare la sentimente: Iată câteva paragrafe din mesajul dânsului:

Două tipuri de credinţă

„Când persoana aude Cuvântul lui Dumnezeu dar nu Îl practică, diavolul acţionează în viaţa ei. Trebuie să fim într-un sacrificiu constant pentru că inimii vrea întotdeauna ceea ce este contrar voinţei lui Dumnezeu.

Există două tipuri de credinţă, raţională şi sentimentală. Nu am trăit niciodată potrivit cu sentimentele mele sau cu credinţa mea senzitivă. Mă doare capul atunci când văd că persoanele abandonează puterea credinţei. Nu trebuie să trăim după sentimente ci după credinţa noastră în Iisus Hristos. Noi ne războim cu diavolul care a furat multe vieţi. Persoanele pe care le vedem căzând azi sunt cele care au trăit prin credinţa emotivă.

Crucea

„Dumnezeu în glorioasa şi infinita lui Voinţă, ne-a dat o cruce pe care fiecare dintre noi trebuie să o cărăm. Când faci ca El să fie primul din viaţa ta, formezi latura verticală a crucii care înseamnă legământul dintre El şi tine. Partea orizontală se formează când tu faci o uniune matrimonială cu persoana iubită. Din momentul în care facem un legământ cu Dumnezeu, El ne trimite şi o persoană care să facă legământ cu noi. Când căutăm să-L mulţumim şi trăim în dependenţă totală de El, Dumnezeu ne acoperă nevoile şi ne aduce în dar persoana care ne va face fericiţi.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *