Eu vreau, dar cum?

Trăim zile în care există multe voci în interiorul nostru. Asta deja nu mai este un lucru nou pentru că se întâmplă peste tot în mod frecvent.

Pare că de fiecare dată, conflictele interioare sporesc în intensitate. Sunt din ce în ce mai variate, au mai multă diversitate şi aduc din ce în ce mai multe îndoieli.

Există conflicte interioare ce ne descoperă o altă lume plină de conflicte legate de problemele cotidiene şi anume: probleme familiale în care un membru al familiei este rebel şi destructurat; probleme financiare – datorii fără sfârşit ş.a.m.d.

Toate astea ca să ne fure pacea, să ne facă să fim îngrijoraţi şi să ne preocupăm mai mult de sclavia pe care o trăim decât să ne gândim la ieşirea din aceasta. Aşa lucrează şi învinge răul în viaţa persoanelor. La femei e şi mai rău. Anxietatea şi relaţia sunt punctele cele mai fragile ale sexului slab.

Cum să suporţi atâta disperare?

Cum poţi să fi atent la ceea ce poate fi răspunsul pentru toate problemele tale?

Când analizezi timpul pierdut, durerile şi greutăţile pe care tu însăţi le porţi, vezi că acestea sunt datorită îngrijorării şi anxietăţii tale. Câtă suferinţă porţi cu sine pentru că se pare că nu te mai vezi odată scăpat din necaz?

Cum aşa? Eu vreau!!!

Dacă ai fi vrut nu ai fi continuat să acţionezi astfel fiind din ce în ce mai consumată şi distrugându-ţi visele cu necredinţa pe care o ai.

Atunci, ce-i de făcut?

Trebuie să te agăţi de adevărurile pe care le-ai auzit. Caută-L pe Dumnezeu dar nu cu scopul de a obţine beneficii în urma credinţei, ci pentru că ai nevoie de echilibru, direcţie şi adevăr.

Poate că toată viaţa ai fugit de Dumnezeu, dar nu ai făcut bine oricât de în suferinţă te-ai afla pentru că totul în viaţă ţine de starea ta spirituală. Dacă ai înţelege un pic măcar că ai nevoie de Duhul Sfânt, nu ai mai căuta niciodată să scapi numai de o singură problemă ci ai rezolva totul cu Acela care este Soluţia la orice.

El a spus: „Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa”

Dacă tu chiar vrei să mergi pe un alt drum, vei căra cu sine greutăţi fără a fi nevoie să o faci şi vei fi plin de întristare şi frustrări.

Viviane Freitas
Viviane Freitas

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *