Ocupându-mă de greşelile mele

A te ocupa de greşeli nu este uşor. Şi asta chiar şi pentru cei viteji

Nici cu mine nu a fost altfel. Nu am evoluat şi nu mi-am îmbunătăţit caracterul din cauza faptului că m-am născut într-un ambient creştin ci din cauza problemelor pe care le-am dobândit în urma acţiunilor naturii mele păcătoase.

La început, înainte să am în vedere greşeala mea, aceasta era pentru mine doar ceva uman care nu era un păcat, ci doar însăşi natura mea. Însă, cu anii, mi-am dat seama că acel ceva nu este ceva normal şi că se tot repeta în mod frecvent.

Nu reuşeam să depăşesc acel lucru care se înrădăcinase în mine. Până într-o zi când…am descoperit izvorul problemei. Am descoperit cauza acelui lucru pe care trebuia să-l resping şi care nu îmi aducea deloc uşurare ci tulburare.

Într-o zi, văzând această situaţie atât de nemulţumitoare, am hotărât să-i pun capăt greşelii mele asumândumi-o înaintea celorlalţi. S-a învheiat totul de îndată! Acel ceva pe care de ani de zile tot încercam să îl rezolv în felul meu…

Am descoperit că nu întotdeauna greşeala se rezolvă printr-o conversaţie cu Dumnezeu.

Am descoperit că vindecarea este imediată atunci când omor ceea ce egoul meu vrea să ascundă.

Am descoperit că a fi curajos înseamnă să îţi asumi credinţa înaintea lui Dumnezeu şi a oamenilor şi a-ţi asuma de asemenea şi greşelile.

Pe parcursul vieţii toate lucrurile au încetat să mai fie o greutate apăsătoare pentru că am căutat mai degrabă adevărul decât înşelăciunea. Datorită acestui lucru, mi-am câştigat libertatea.

Astăzi spun cu propria mea credinţă că sunt liberă. Nu din cauză că cunosc Cuvântul lui Dumnezeu ci pentru că Acesta este înauntrul meu.

Cine trăieşte adevărul, trăieşte liber şi nu este limitat de circumstanţe.

Viviane Freitas
Viviane Freitas

 

 

 

 


Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *