Reinaugurare în Suzuka

Părintele evidenţiază importanţa de a descoperii rădăcina problemei

Locaşul Duhului Sfânt din Suzuka, Japonia, a fost reinaugurat într-o duminică recentă la ora 18:00. Slujba s-a bucurat de multe persoane venite pentru prima dată la CdAS şi multe altele ce au venit din oraşe din apropiere.

Părintele Valdir Souza, responsabilul de lucrarea evangelică a CdAS din Japonia, a realizat rugăciuni puternice în favoarea participanţilor şi a reliefat importanţa ca persoana să descopere rădăcina problemei şi să o elimine.

Mai apoi, a fost realizată o rugăciune în favoarea tuturor celor ce doresc să combată rădăcina problemei şi să-şi ofere viaţa lui Dumnezeu.

„De un an de zile, particip la slujbele din Suzuka. Când amn venit aveam multe probleme în căsnicie, dar prin orientările primite, eu şi soţul meu, am învăţat să ne folosim credinţa şi să depăşim toate problemele. Dumnezeu ne-a binecuvântat în fiecare zi!” – declară participanta la slujbe pe numele ei, Priscila Gonzales.

Părintele a încheiat slujba sfinţind noul CdAS şi binecuvântându-l pe părintele Sidnei Fukuoka, responsabilul zonal al lucrărilor evanghelice.

A fost o zi deosebită şi toţi cei prezenţi au ieşit întăriţi şi cu siguranţa victoriei de la această slujbă.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *