Schimbaţi direcţia

Episcopul Macedo vorbeşte despre importanţa de a fi fidel faţă de Dumnezeu

La emisiunea de pe IURD TV de pe data de 26 decembrie de la ora 11:00, episcopul Edir Macedo şi soţia lui Ester Bezerra, alături de episcopul Clodomir Santos şi soţia lui Fatima, precum şi de episcopul Sergio Correa, au dat binecuvântarea lui Dumnezeu pentru toţi urmăritorii programului şi pentru toţi cei ce au ascultat emisiunea la radio Rede Aleluia.

Pe parcursul slujbei, episcopul a explicat de ce multe persoane încep să se distrugă puţin câte puţin: „La fiecare sfârşit de ani, avem expectativa că anul care vine va fi unul mai bun, însă pentru mulţi, venirea zilelor viitoare nu le va aduce nimic bun pentru că fără Prezenţa lui Dumnezeu, nimic nu iese bine.”

Din vremea părinţilor voştri voi v-aţi abătut de la poruncile Mele şi nu le-aţi păzit. Întoarceţi-vă la Mine, şi Mă voi întoarce şi Eu la voi, zice Domnul oştirilor. Dar voi întrebaţi: „În ce trebuie să ne întoarcem?” (Maleahi 3:7)

Citând pasajul de mai sus, episcopul Macedo a subliniat: „Când Dumnezeu spune: „Întoarceţi-vă la Mine şi mă voi întoarce şi Eu la voi”, se referă la persoanele care gem fără a mai conta cine sunt ele sau unde sunt. Dacă viaţa ta nu este aşa cum îţi doreşti, atunci înseamnă că Dumnezeu ţi se adresează ţie.

 Mulţi se întreabă: „Dar cum mă pot întoarce la Dumnezeu?” Într-o zi mă aflam şi eu în aceiaşi situaţie. Nu ştiam dacă Îl urmez sau nu pe Domnul Iisus, însă, am priceput că pentru a-L putea sluji pe Dumnezeu, era nevoie ca mai întâi să fac un legământ cu El, să am un compromis faţă de El şi să-I fiu fidel. Prima atitudine pe care am luat-o a fost aceea să separ prima parte din venitul meu pentru Dumnezeu şi de atunci pot spune că legământul meu cu Dumnezeu a fost concretizat.

Am demonstrat tuturor şi I-am demonstrat şi Lui că eram decis să mă schimb. Aşa trebuie să se întâmple şi cu toţi cei care doresc să aibă un legământ cu Dumnezeu. Dacă nu sunteţi fidel cu zeciuiala, nu se va întâmpla nimic în viaţa dvs.

La această emisiune, ep. Macedo a dorit de asemenea să clarifice că nu este de nici un folos să simţi ceva dacă nu iei pe deasupra şi o decizie. „Persoana ia în considerare tot ceea ce simte, dar nu ia în considerare că trebuie să se întoarcă la Dumnezeu. Este important să analizăm faptul că anul e pe sfârşite şi vreau ca voi toţi să priviţi spre tot ceea ce s-a întâmplat anul acesta pentru că dacă vreţi să vă schimbaţi viaţa, trebuie mai întâi să vă schimbaţi atitudinile. Dacă nu veţi face asta, nici măcar Dumnezeu nu vă mai poate ajuta.” – a afirmat dânsul.

Înainte de a încheia emisiunea, episcopul i-a primit în platou pe Mauricio şi pe Sonia, care pe data de 19 au participat la emisiunea de pe IURD TV. Cu această ocazie, ambii au primit o rugăciune de dezlegare şi astfel au venit să ne spună ce s-a întâmplat în aceste ultime şapte zile (până pe 26)

„Astăzi putem spune că totul s-a schimbat. Căsnicia noastră a început chiar din momentul în care am plecat de aici. Avem linişte şi pace acum. Totul s-a schimbat, iar schimbarea aceasta a fost una totală.” – a concluzionat cuplul.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *