Secretul sacrificiului

Trebuie să fim conștienți despre credința inteligentă. Din motivul că sacrificiul voluntar la Focul Sfânt începe în momentul în care asumăm un compromis cu Altarul.

Când spunem ”Eu voi urca pe Altar”, deja trebuie să intrăm în sacrificiu, în toate ariile în care credința noastră ne cere. Adică, nu trebuie să se aștepte ca săptămâna împlinirii juruinței să ajungă, sau sâmbătă seara, sau o zi înainte de a urca pe Altarul Dumnezeului Cel Viu, ca doar atunci să se puna întrebarea: ”Ce voi sacrifica?”.

Este necesar să se înțeleagă că secretul stă în PREGĂTIRE, DEDICARE, în PROMISIUNE și în TRĂIREA ÎN CREDINȚĂ! Deoarece nu putem da greș pe Altar!

Din acest motiv, fii atent și reflectează  în ceea ce spune Cuvântul lui Dumnezeu în cartea Evrei 12.25-29:

Din acest motiv aveți grijă, și nu refuzați să ascultați pe Cel ce Vorbește. Cei ce au refuzat să creadă pe cel care a adus mesajul Divin pe pământ nu pot scăpa. Din acest motiv mult mai puțin vom scăpa noi dacă Îl respingem pe Cel ce din Cer vorbește.

În acel timp Vocea lui Dumnezeu a făcut ca pământul să se cutremure, dar acum El a promis asta: Eu clatin încă o dată, nu doar pământul, ci și cerul. Și acest cuvânt: Încă o dată, arată îndepărtarea lucrurilor clătinate, ca a unor lucruri făcute, pentru ca să rămână acele lucruri care nu pot fi clătinate. 

De aceea, primind o împărăție care nu poate fi clătinată, să avem har prin care să servim plăcut lui Dumnezeu, cu reverență și teamă evlavioasă. 

Fiindcă, Dumnezeul nostru este un foc mistuitor. 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *