Semne care indică sfârșitul timpului

Biblia este plină de avertismente către creștini pentru a se pregăti pentru sfârșitul vremurilor și pentru întoarcerea Domnului Iisus. Scripturile arată că, în fiecare zi, viața pe pământ va fi și mai dificilă. La Școala Credinței Inteligente, în Templul lui Solomon, episcopul Renato Cardoso a vorbit despre două dintre aceste semne.

El a subliniat că, în ultimele zile, așa cum se arată în Sfânta Biblie, zilele vor fi ocupate.

„Dar să mai știi aceasta, că în zilele de pe urmă vor veni timpuri primejdioase.” 2Timotei 3.1

„Fiecare zi va fi mai dificilă, mai multă muncă. Astăzi, trăim zile mai dificile decât acum 10 ani ”, a spus Episcopul.

Potrivit acestuia, pentru a putea trece prin aceste zile dificile este necesar ca ființa umană să recurgă la adevărata credință.

„Dacă credința ta nu este autentică, de adevărată calitate, nu vei suporta; vei fi printre cei care, din cauza acestor dificultăți, din cauza momentelor dificile pe care le [trăim], nu vei suporta și vei ceda și vei părăsi adevărata credință”, a avertizat Episcopul.

Iubitori de sine

”Fiindcă oamenii vor fi iubitori de sine” 2Timotei 3.2

A vorbit și despre un alt semn al sfârșitului: oameni care sunt iubitori de sine. Episcopul a spus că, în zilele noastre, devine mai ușor să vezi oameni care se gândesc doar la ei înșiși.

„O societate care va fi egocentrică, care este îndrăgostită de propria sa imagine, adică vedeți astăzi pe rețelele de socializare [de exemplu] oameni care fac orice lucru pentru a obține like-uri”, a spus Episcopul.

În mijlocul acestei pasiuni de sine, fraza care a fost răspândită este „fii un iubitor de tine însuți”, care, potrivit Episcopului, este un gând periculos.

„Cuvântul lui Dumnezeu ne învață că„ eu-l ”nostru trebuie să moară, deoarece suntem cei mai răi dușmani ai noștri, dar mesajul pe care lumea îl trimite este„ să fii tu însuți”, a comentat el.

Cu toate acestea, Episcopul a reiterat că, pentru a scăpa de această capcană, este necesar să ne lipim de Dumnezeu.

„Dumnezeu ne-a lăsat acest avertisment pentru a nu cădea în această capcană. Preocupă-te cu El, ca să-i faci plăcere. Golește-te de tine însuți, că vei găsi adevărata fericire. Asta este să fi umplut cu Duhul Sfânt și numai cei care se golesc de ei înșiși se pot umple de El ”, a finalizat Episcopul.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *