Cu cine ești conectat(ă)?

Ca în fiecare Duminică la Catedrala Credinței din București, părintele Lucian a ținut slujba și a împărtășit un mesaj foarte important pentru cei prezenți.

“Rămâneți în mine și eu în voi. Așa cum mlădița nu poate aduce rod de la ea însăși, decât dacă rămâne în viță, tot așa nici voi, decât dacă rămâneți în mine. Eu sunt vița, voi mlădițele; cel ce trăiește în mine și eu în el, acesta aduce mult rod, pentru că fără mine, nu puteți face nimic. Dacă cineva nu rămâne în mine, este aruncat afară ca o mlădiță și se usucă; și oamenii le adună și le aruncă în foc și sunt arse.” Ioan 15:4-6

”Parintele Lucian a început explicând o realitate din zilele de astăzi: ”În zilele noastre este normal să vedem persoane conectate pe internet, rețele de socializare, etc… dar tu, cu cine ești conectat?” a întrebat părintele.

”Cine nu are mintea lui Hristos este ca o mlădiță uscată care nu poate să aducă niciun rod. În lumea aceasta, câți nu au o viață uscată? Adică fără pace, liniște, bucurie, sunt goi pentru că nu au nicio legătură cu vița adevărată care este Domnul Iisus.
Doar cine este pecetluit cu Duhul Sfânt are mintea lui Hristos și este conectat la viță. Câți nu au pus piciorul într-o zi, aici, în casa lui Dumnezeu, căutând o binecuvântare? Totuși, pentru că nu aveau mintea lui Hristos nu au rămas conectați la această viță.
Nu este de ajuns să vii la biserică, să te rogi sau să dai o ofrandă. Trebuie să rămâni conectat cu Iisus.” A finalizat parintele Lucian.

După conștientizare părintele a lăsat o invitație celor care vor să fie conectați la vița adevărată prin Postul lui Daniel care este o oportunitate că persoana să facă o detoxifiere de informații din această lume, că să fe conectată 100% cu Dumnezeu.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre Postul Lui Daniel apăsați link-ul de jos:

Postul lui Daniel – de pe 01 până pe 21 August pentru a avea mintea lui Cristos.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *