Semnele sfârșitului a unei ere

Cum se va sfârși lumea? Pentru unii acest subiect este absurd, iar pentru alții răspunsul este clar. Milioane de oameni cred în profețiile biblice ca răspuns la ceea ce va urma ca destin al umanității. Există o combinație așteptată de evenimente profetice care deschid sfârșitul veacului nostru, care nu numai că este adevărat, dar în cele din urmă a început deja.

Mulți oameni sunt de acord că lumea așa cum o cunoaștem se va termina într-o zi, dar nu în timpul lor. Chiar dacă sfârșitul ar fi fost aproape, nu s-ar putea dovedi niciodată, nu? Deci, de ce milioane de oameni din întreaga lume insistă că sfârșitul este aproape?

Sunt naivi, sunt induși în eroare de dovezi religioase distorsionate sau există o înțelegere mai profundă din partea lor?

Care este diferența dintre predicțiile care vin și pleacă fără a fi împlinite și profețiile biblice? Există afirmații despre final legate de o anumită dată sau semne în cosmos. Au fost, de asemenea, cei care au crezut că lumea se va sfârși în secolul al XIX-lea și alții care au pariat pe anul 1910, odată cu apariția cometei lui Halley, care a fost numită ca un semn divin pentru sfârșitul lumii. Dar ce legătură au toate acestea cu profețiile biblice? Nimic.

Spre deosebire de nenumărate predicții vagi din ultimele secole, profețiile biblice au o tapiserie complexă și fără precedent de evenimente care prezintă o cronologie a umanității de la început până la sfârșit. De fapt, scriptura antică completă are peste 2.500 de detalii profetice care au fost înregistrate de-a lungul unui mileniu de 47 de autori diferiți. Faptele sunt atât de complete încât Biblia este cea mai veche înregistrare continuă din istoria omenirii și continuă să fie studiată de cercetători din întreaga lume.

În Biblie, putem vedea avertismentul că orașul Tir va fi distrus. De fapt, locul a fost distrus și detaliile au avut loc conform profeției. Cronologia profetică este atât de detaliată și de complexă, încât împlinirea multor evenimente depinde de profețiile anterioare care trebuie să vină mai întâi. Este ca o linie de domino-uri aliniate: dacă un eveniment prezis nu are loc, fiecare linie viitoare de evenimente se destramă complet. În acest sens, nu există nicio altă înregistrare de genul acesta oriunde în lume. Cu toate acestea, pentru a înțelege ce legătură au toate acestea cu sfârșitul, trebuie mai întâi să urmăm cronologia care a început în urmă cu aproximativ 2.000 de ani, când Iisus din Nazaret a umblat pe pământ.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *