S&R Franţa

Pe data de 11 decembrie, în Franţa a avut loc evenimentul Superacţiune şi Răspuns ceea ce a făcut ca începând cu ora 14:00, sute de persoane să se aglomereze la porţile sălii Tapis Rouge ce ardea de nerăbdare să-i găzduiască pe francezi.

Numeroase autocare au venit de prin toate zonele pariziene cu persoane ce aveau de gând să îşi învingă problemele şi să-şi doboare barierele care, în 2010, i-a împiedicat să-şi cucerească visele.

La ora 17:00 s-a deschis evenimentul la care au participat mai mult de 500 de persoane şi prin rugăciunile realizate în favoarea acelor persoane care nu reuşeau să-şi învingă problemele dintr-o anumită arie a vieţii, s-au înfăptuit minuni ca. vindecarea mai multor bolnavi,  eliberarea de pe suflet a tristeţii acumulate dealungul traiului presărat cu probleme, şi multe alte minuni de alt ordin ce nu aveau cum să se vadă decât în urma unui examen medical sau în momentul când ei au ajuns acasă şi au văzut că cel bolnav fusese vindecat, că familia fusese transformată, etc.

Imediat după această parte de manifestare  a Puterii Lui Dumnezeu din slujbă, s-a făcut o rugăciune specială pentru cei care doreau să-şi dezvolte al 6-lea simţ – Credinţa – ceea care le poate oferi o viaţă 100% bună. De acord cu spusele Cuvântului Lui Dumnezeu din cartea Isaia, capitolul  38, versetul 15, părintele Filipe Monteiro, le-a explicat celor prezenţi despre cum se foloseşte credinţa pentru a cuceri o viaţă plină de binecuvântări: familiale, fizice, emoţionale şi spirituale.

A.D. Helena a fost unul din cazurile care au demonstrat că folosirea celui de-al şaselea simţ funcţionează în viaţa celor care cred în el. Ea a povestit că era invalidă în proporţie de 80% şi astăzi are parte în viaţa sa de sănătate deplină, munceşte, face sport, conduce şi are o viaţă 100% realizată.

Desigur că nu puteau lipsi nici rugăciunile pentru familie şi pentru viaţa de cuplu, iar persoanele au putut pleca astfel de la acest eveniment cu feţele iluminate de bucurie datorită siguranţei pe care au obţinut-o cu privire la faptul că au primit deja multe binecuvântări dorite, în urma acestei slujbe şi că anul 2011 va fi pentru ei, unul cu multe rezultate pozitive.

Urările de „Un An Nou Fericit şi Binecuvântat!” au fost rostite de către toţi preoţii, lucrătorii şi colaboratorii, dar şi de către toţi funcţionarii Tapis Rouge şi paznici şi s-au îndreptat către toţi cei de faţă.

A fost o zi de neuitat pentru comunitatea franceză.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

Sem comentários

Lica Răspunde 5 ianuarie 2011 la 11:05

Ce zice episcopul zice de bine…